Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 19/11, 19:30), με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ιμπαγάσα δοκίμασε να προπονηθεί με την ομάδα, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το βράδυ σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

Ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου.

Μετά την προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια: