Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 0-0

Οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ έπαιξαν από ένα ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Εργοτέλη (0-0).


Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Έβαλντ Λίνεν): Πάρντο, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ποτουρίδης, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Επστάιν, Μήτρογλου.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Τζούνιορ, Ολίσε, Ρομάνο, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Χαντί, Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις.

Λίνεν: "Σχεδόν έτοιμος ο Ρόμενταλ"
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη, ο Έβαλντ Λίνεν έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι έδωσαν το "παρών" στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον Ντένις Ρόμενταλ, που είχε πολύ καλή απόδοση.

"Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Είχαμε απέναντί μας σχεδόν την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη, αλλά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δημιουργήσαμε έξι-επτά ευκαιρίες", ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Ο Ρόμενταλ ήταν πολύ καλός. Έκανε πολλές προσπάθειες από τα δεξιά, είχε καλές ενέργειες. Του έκανε ο Ιμπαγάσα δύο καλές πάσες και τον έβγαλε από δεξιά. Ήταν πολύ καλός ο Ρόμενταλ. Ο Μήτρογλου σε κάποιες περιπτώσεις ήταν στην περιοχή, αλλά ήταν λάθος το βήμα του και δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο πρώτο μέρος ελέγχαμε τον αγώνα και ο Εργοτέλης προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Είμαι ευχαριστημένος στο πρώτο ημίχρονο".

Ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι, ο κ. Λίνεν δήλωσε: "Ο Ρόμενταλ είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έδειξε ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Οι άλλοι θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο, αλλά ο Ρόμενταλ δεν έκανε πολλές διακοπές, περίπου μιάμιση εβδομάδα. Ήρθε από το Μουντιάλ και είναι πιο έτοιμος από τους υπόλοιπους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: