Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Μώραλης: Στο χέρι του Μαρινάκη για Γκατούζο

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, μιλώντας στον «Sentra 103.3», θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, ενώ υποστήριξε πως οι μεταγραφές για τους «ερυθρόλευκους» δεν τελειώνουν με τον Άλμπερτ Ριέρα, καθώς πρόκειται να γίνουν και άλλες...

Υπαρκτό χαρακτήρισε το θέμα Τζενάρο Γκατούζο ο Γιάννης Μώραλης, αφήνοντας να εννοηθεί πως όντως ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για την απόκτησή του!

Αρχικά, ο Μώραλης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα σχετικά με τον Ιταλό άσο της Μίλαν και υποστήριξε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποφασίσει τι θα γίνει σχετικά με την περίπτωσή του: «Δεν μπορώ να πω εγώ αν θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή. Θα μπορούσε δυνητικά να έρθει στον Ολυμπιακό. Ξέρετε τα κόστη, ξέρετε τα οικονομικά και πλέον είναι όλα στο χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπου έλεγε πως δεν θα γίνει η υπέρβαση το καλοκαίρι, τονίζοντας πως αναιρέθηκαν μόνο με την περίπτωση του Ριέρα:

«Δεν πάνε περίπατο οι δηλώσεις του. Έλεγε ότι θα κινηθούμε χωρίς να προκαλούμε την κοινωνία. Αν εξαιρέσουμε τη μεταγραφή του Ριέρα και αυτή σε βάθος τετραετίας, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάνε περίπατο οι δηλώσεις του. Ήταν απόλυτα ακριβής, έστω και αν έγινε μια μικρή υπέρβαση.

Το θέμα είναι ότι η ομάδα ενισχύεται με σημαντικούς παίκτες. Είχαμε κοιτάξει τον Νενέ, αλλά δεν προχώρησε, υπήρξε ενδιαφέρον για Ριέρα και τέλος καλό όλα καλά. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, που προέρχεται από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και από μια μεγάλη ομάδα».

Όσο για τις προσδοκίες που θα έχουν από εδώ και πέρα οι οπαδοί: «Έγινε υπέρβαση, αλλά κανείς δεν θα πρέπει να αναιρέσει το σύνολο των δηλώσεων Μαρινάκη. Δεν θα έρθουν άλλοι 10 Ριέρα. Στον Ολυμπιακό είμαστε αχόρταγοι. Από την ώρα που βγήκε η ανακοίνωση, μπήκαν όλοι στο «τριπάκι» για τον επόμενο.

Ας χαρούμε πρώτα τον Ριέρα και μετά θα δούμε τον επόμενο στόχο. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές. Κρατάμε χαμηλά τον πήχη για να μην ξεφύγουμε σε προσδοκίες και νούμερα. Η απόκτηση του Ριέρα είναι πέρα από την οικονομική λογική, αλλά ο κ. Μαρινάκης ήθελε να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή».

Τέλος, σχετικά με τη διαμόρφωση του ρόστερ και τους στόχους για τη νέα σεζόν, δήλωσε: «Οι νεοαποκτηθέντες συνθέτουν σιγά - σιγά ένα πολύ καλό ρόστερ. Οι περαιτέρω προσθήκες θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους, αλλά ήδη έχουμε καλό ρόστερ και θα έχουμε καλή ομάδα.

Είμαστε συνεπής ότι θέλουμε κόσμο να μας στηρίξει, να κάνει τη δική του υπέρβαση και στα διαρκείας, αλλά και να έχει από μια φανέλα στο σπίτι του ο καθένας. Στόχος είναι, ενωμένοι και δυνατοί να πάμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: