Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Το 77 για τη Θύρα 7

Ο Άλμπερτ Ριέρα επέλεξε να φορέσει τον αριθμό 77, καθώς - όπως υπογράμμισε - γνωρίζει το πόσο σημαντικός είναι ο αριθμός 7 για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: "Το νούμερο 11, που είχα σε όλες τις προηγούμενες ομάδες μου, είναι καλλυμένο από άλλον παίκτη (σ.σ. Ζαϊρί). Δεν είναι σωστό να το απαιτήσω, δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Γνωρίζω πως το 7 είναι ο αγαπημένος αριθμός των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Για αυτό το λόγο επέλεξα το 77, που είναι δύο φορές το 7!", είπε

Η επίσημη ανακοίνωση

Το πρωί της Παρασκευής (23/7), ο Άλμπερτ Ριέρα πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3+1 χρόνια. Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής θα πάει στη χώρα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την προσεχή Τρίτη (27/7). Δεν υπολογίζεται, φυσικά, για το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στον επαναληπτικό αγώνα του Ισραήλ, στις 5 Αυγούστου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Λίβερπουλ, του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού Άλμπερτ Ριέρα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: