Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Συμφωνία για Ριέρα. Παίκτης του Θρύλου

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Άλμπερτ Ριέρα! Οι διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων του παίκτη με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη είχαν αίσιο τέλος και ο Ισπανός άσος πιάνει λιμάνι!

Η απογευματινή συνάντηση του Άνχελ Καστέλ και των συνεργατών του με τον μεγαλομέτοχο της πειραϊκής έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, που κράτησαν σχεδόν τέσσερις ώρες.

Ο Μαρινάκης έκανε την υπέρβαση και απέσπασε τελικά το «ναι» από τον 28χρονο Ισπανό, καθώς το οικονομικό χάσμα, που είχε προκύψει από την πρωινή συνάντηση, γεφυρώθηκε.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η προσφορά του Ολυμπιακού στον Ριέρα έφτασε στα 2,3 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ η Λίβερπουλ θα βάλει στο ταμείο της 5 εκ. ευρώ. Αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, θα είναι πιθανότατα για 3+1 χρόνια.

Ο Ριέρα αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αποτελέσει και επίσημα πια ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: