Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Λίνεν: «Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμα»

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε τη Μακάμπι έτσι, ξέραμε ότι είναι ομάδα που δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ήθελε να κλείσει τους χώρους, έπαιξε στην κόντρα, ήταν δύσκολο να τη καταβάλλουμε.

Πάντως στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου μέρους ήμασταν καλοί κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά τα πρώτα 20 ήταν δύσκολα», ανέφερε αρχικά ο Λίνεν.

Για τον Ζαϊρί, είπε: «Με τον Ζαϊρί έγινε ότι δεν κάναμεστο πρώτο μέρος. Δεν πηγαίναμε στο ένας εναντίον ενός, δεν είχαμε ντρίπλα, απλά κάναμε βαθιές σέντρες, ενώ ο Ζαϊρί τα έκανε όλα αυτά».

Για την εικόνα της ομάδας, είπε:«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έχουμε κάποιους παίκτες ανέτοιμους, όπως ο Αβράαμ, ο Τοροσίδης και ο Ιμπαγάσα που μπορούν να βοηθήσουν αλλά όχι τώρα. Ο Ρόμενταλ είναι μαζί μας 2μισι βδομάδες, όπως και οι Χόλεμπας, Μιραλάς και Μοντέστο που δεν είναι καιρό μαζί μας. Χρειαζόμαστε χρόνο για να τα φτιάξουμε όλα αυτά».

Για τον τραυματισμό του Μιραλάς, είπε: «Ελπίζω να μην είναι κάποιος μυϊκός τραυματισμός».

Για τη ρεβάνς και αν ο Ολυμπιακός θα έχει το αβαντάζ, είπε: «Το ελπίζω. Είχαμε πολύ κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά μας δημιούργησαν προβλήματα. Πάντως στη συνέχεια ελέγχαμε το ματς.

Είναι κακό για την ψυχολογία στην Ευρώπη να δέχεσαι γκολ στην έδρα σου. Ήταν σοκ για μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί έδωσε το πέναλτι, ο παίκτης ήταν πολύ κοντά. Ισως σε δυο περιπτώσεις με Μοντέστο και Ντουντού έπρεπε να πάρουμε πέναλτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: