Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τζος Τσίλντρες-Αξιζε η εμπειρία

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΝΒΑ είχε νέο αφιέρωμα στον Τσίλντρες,όπου φιλοξενείται συνέντευξή του. Πάντως, για τα δύο "ερυθρόλευκα" χρόνια του, μόνο καλά λόγια είχε να πει.

"Σίγουρα πιστεύω ότι άξιζε που έπαιξα εκεί, έστω και μόνο για την εμπειρία. Οχι μόνο είχα την ευκαιρία να δω τον κόσμο, αλλά είχα την ευκαιρία να εισπράξω μπασκετικές εμπειρίες από ένα παγκόσμιο πρίσμα. Είχα τη δυνατότητα να δω πως παίζεται το παιχνίδι και τη νοοτροπία διαφορετικών προπονητών και παικτών από μία τελείως διαφορετική οπτική. Αισθάνομαι ότι ωρίμασα ως παίκτης και ως άνθρωπος. Και σε αυτό δεν μπορείς να βάλεις το σύμβολο του δολαρίου.

Το πιο δύσκολο κομμάτι αυτά τα δύο χρόνια ήταν η απόσταση από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τα αγαπημένα πρόσωπα. Ηταν απίστευτο. Η διαφορά ώρας, το να πρέπει να μείνω ξύπνιος μέχρι τις 2 και 3 το πρωί για να μιλήσω με κάποιον, όταν πολύ οδυνηρό. Δεν θα άλλαζα, όμως, τίποτα. Είμαι χαρούμενος για ό,τι έκανα με τον τρόπο που το έκανα. Σπουδαία ομάδα, σπουδαία πόλη, σπουδαίοι συμπαίκτες, σπουδαία οργάνωση. Είμαι χαρούμενος με το πως κατέληξαν τα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: