Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ριβάλντο: Περιμένω να με συγχωρέσουν

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκε ο Ριβάλντο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέσα.
Ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του όταν έφυγε από τον Πειραιά, ζητώντας να τον συγχωρέσει ο κόσμος.

«Τα τρία χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου. Ελπίζω οι φίλαθλοι της ομάδας να με έχουν συγχωρέσει για τον τρόπο με τον οποίο έφυγα. Περιμένω να με συγχωρέσουν για κάποια πράγματα που συνέβησαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έζησα με τον Ολυμπιακό τα δυνατότερα συναισθήματα», τόνισε ο «Ρίμπο».

Ο 38χρονος, πλέον, Ριβάλντο άφησε ανοικτό παράθυρο για μελλοντική συνεργασία με τους «ερυθρολεύκους».

«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τη θα συμβεί στο μέλλον», ήταν η απάντησή του στο σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων.

Παράλληλα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας είπε πως θα πει τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό σε όποιον συμπατριώτη του ενδιαφερθεί να παίξει στους Πειραιώτες, υποστηρίζοντας πως δεν έχει μιλήσει με Ροναλντίνιο και Μπαπτίστα.

«Δεν είχα επαφή με κάποιον παίκτη, αλλά όποιος και αν επικοινωνήσει μαζί μου θα του πω τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα.

Τέλος, ο Ριβάλντο αναφέρθηκε και στον Άλμπερτ Ριέρα, για τον οποίο είπε ότι πρόκειται για «έναν πολύ καλό παίκτη. Θα έχει μεγάλη πίεση πάνω του, γιατί η ομάδα πέρσι δεν πήρε το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δείξει πόσο καλός παίκτης είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: