Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2013/2014

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε επίσημα τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2013/2014. Σημαντικές μειώσεις στις τιμές και πολλά προνόμια στους κατόχους.


Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας Ολυμπιακού 2013... από redplanetgr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος τόνισε τα εξής:

"Σήμερα με αυτή την παρουσίαση αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2013-2014. Όπως όλοι ξέρετε για την ομάδα μας το γεμάτο Καραϊσκάκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι η δύναμή μας. Είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από άλλους. Μάλιστα δεν σας κρύβω ότι η ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη αποτελεί ένα σημαντικό κίνητρο για πολλούς ποδοσφαιριστές, ώστε να θέλουν να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όχι μόνο ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, αλλά και σημαντικοί ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Αν έχουν ακούσει, αν έχουν ζήσει ως αντίπαλοι αυτή την ατμόσφαιρα, σίγουρα αποτελεί για εκείνους και ένα σημαντικό κίνητρο, προκειμένου να τη ζήσουν και ως παίκτες του Ολυμπιακού, φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας.

Σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα δύσκολο, από πλευράς εσόδων και σε ένα περιβάλλον μειωμένων εσόδων και σημαντικών αβεβαιοτήτων για τις περισσότερες Π.Α.Ε. στην Ελλάδα, όσον αφορά τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες, εμείς συνεχίζουμε και επενδύουμε, συνεχίζουμε και κάνουμε το χρέος μας για την ενίσχυση της ομάδας. Μάλιστα, πολλά από αυτά που γίνονται και που θα γίνουν ακόμη, αποτελούν υπέρβαση για το περιβάλλον, αλλά θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα. Και μάλιστα δεν διστάζουμε να προβούμε και σε μία γενναία μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, με σκοπό το στάδιο Καραϊσκάκη να είναι πάντα γεμάτο. Να προσελκύσουμε τους φιλάθλους μας ώστε να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ομάδα που αγαπάνε. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ανταποκριθεί, γιατί είμαστε Ολυμπιακοί!
Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια για τη μείωση των τιμών, προβαίνουμε σε κάποιες καινοτομίες τις οποίες θα αναλύσουν οι συνεργάτες μας. Όπως η Οικογενειακή Κερκίδα, η Κερκίδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ειδικές και σημαντικές προσφορές για τα παιδιά. Θέλουμε το Καραϊσκάκη να γεμίσει με μικρά παιδιά που θα γαλουχηθούμε με την αγάπη για τον Ολυμπιακό και θα αγαπήσουν την ομάδα. Και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Όλοι ξέρουμε ότι για να αποκτήσεις το εισιτήριο διαρκείας πρέπει να έχεις τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος παρά την υπερπροσπάθεια που κάνει και τους περιορισμένους πόρους που έχει για την εξυγίανσή του, συμβάλλει και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, προβαίνοντας σε μία μείωση για την ετήσια συνδρομή. Τα έσοδα αυτά αποτελούν και το μεγαλύτερο κομμάτι. Ο Ερασιτέχνης στηρίζεται πάρα πολύ στα έσοδα που έχει από τον κόσμο του".

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς, δήλωσε:

"Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίσαμε με αυτή την παρουσίαση του Λεόνε. Είναι πολύ σημαντικό, βασικό για εμάς, το να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο Καραϊσκάκη. Βασική μας προϋπόθεση είναι το γήπεδο να είναι γεμάτο. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και να δώσουμε στον δοκιμαζόμενο, αυτή την εποχή, Έλληνα, να είναι εδώ και να δώσει κάποια από τα χρήματά του για να βρεθεί στο πιο ασφαλές, το πιο σύγχρονο και το πιο όμορφο γήπεδο της Ελλάδας και να θαυμάσει αυτό που όλοι αγαπάμε, τον Ολυμπιακό μας.
Για αυτό τον λόγο η Διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε φέτος να προβεί σε μία μείωση των τιμώ των διαρκείας πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Μία μείωση που φτάνει και ξεπερνάει το 20% σε αρκετές περιπτώσεις. Μία μείωση που δίνει σε κάποιον τη δυνατότητα να βρίσκεται στο γήπεδο, έχοντας πληρώσει ουσιαστικά ένα εισιτήριο διαρκείας που στοιχίζει 7 € με 10 € το παιχνίδι. Μιλάμε για μία χρονιά στην οποία ο Ολυμπιακός έχει 17 παιχνίδια στη Super League. Μιλάμε για 3 τουλάχιστον παιχνίδια του Champions League και ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερα, είτε εκεί είτε στο Europa League. Υπάρχουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου, τα φιλικά, η φιέστα που έχουμε κάθε χρόνο και φυσικά τα ματς του NextGen Series, αλλά και του Champions League Νέων, αφού πλέον θα έχουν δύο διοργανώσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.
Ξεκινήσαμε λοιπόν με τον Λεόνε και την πραγματική αυτή μείωση στις τιμές. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι η δημιουργία της Οικογενειακής Κερκίδας και της Junior έκδοσης των εισιτηρίων διαρκείας που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς και στα παιδιά να είναι στο γήπεδο. Έτσι μπορούμε να ετοιμάσουμε και τις νέες γενιές Ολυμπιακών. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να στέκεται διαρκώς κοντά στις ευπαθείς ομάδες ανθρώπων. Ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός μας προσφέρουν 365 μέρες τον χρόνο σε όλους, στην Πειραϊκή κοινωνία και όχι μόνο, σε όσους έχουν ανάγκη. Η έκφραση αλληλεγγύης, λοιπόν, εκφράζεται μέσα από τη δημιουργία της Κερκίδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μία ακόμη καινοτομία.
Επίσης θυμίζουμε ότι υπάρχει μία έκπτωση της τάξης του 10% σε όσους συμπληρώνουν 10 χρόνια στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μιλάμε για τους πιστούς οπαδούς που έχουν 10 χρόνια συνεχόμενα εισιτήρια διαρκείας στο γήπεδό μας. Πριν περάσουμε στην αναλυτική ενημέρωση να τονίσουμε ότι μέσω των διαρκείας η Π.Α.Ε. παρέχει πραγματικά προνόμια, μέσω εταιριών χορηγών του Ολυμπιακού. Προνόμια τα οποία μπορεί ο κάθε άνθρωπος να χρησιμοποιεί στην καθημερινή του ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: