Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Θεοδωρίδης-Για το 41ο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και λαμπρή πορεία στην Ευρώπη

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

«Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό είναι αναγκασμένος να δώσει 34 ντέρμπι, για αυτό και δε με ενδιέφερε πολύ με ποιον θα κληρωθούμε 1ο, 2ο ή 3ο και σε ποια έδρα. Εμένα με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας, να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο, και να κατακτήσουμε το 41ο πρωτάθλημα που θα είναι ορόσημο και για την ομάδα. Καθώς επίσης και το Κύπελλο Ελλάδας και μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στην Ευρώπη.

Ξέρω ότι έχουμε πάρα πολύ δύσκολα ματς μπροστά μας, ξέρω ότι το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο φέτος, αλλά πιστεύω ότι με τη σωστή προετοιμασία που κάνουμε τώρα, με τους νέους παίκτες που έχουν ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, και κατά την προσωπική μου άποψη εκτός από τους ξένους που είναι εγνωσμένης αξίας, και όλα τα άλλα παιδιά που προέρχονται από τις ελληνικές ομάδες, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες και θα εδραιωθούν στον Ολυμπιακό. Να σκεφτείτε ότι στην Αυστρία πήγαν 30 παίκτες, και αύριο στο Καραϊσκάκη θα μαζευτούν καμιά 10αριά παιδιά ακόμα, σκεφτείτε τι υλικό έχει ο Ολυμπιακός, και πόσο δύσκολο έργο έχει ο εκάστοτε προπονητής του να συγκροτήσει την ομάδα.

Για μένα προσωπικά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πλήρης. Από εδώ και μπρος ο Πρόεδρος θέλει και κάνει τα διάφορα «δώρα» για να ικανοποιήσει του οπαδούς. Πιστεύω ότι έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και νέα παιδιά, τα οποία έχουν ήδη καταλάβει τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Επαναλαμβάνω πάμε για το 41ο πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και λαμπρή πορεία στην Ευρώπη…»

Σχετικά με το θέμα του Τζιμπούρ:

«Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, ο Τζιμπούρ είναι παίκτης του Ολυμπιακού ακόμα, είναι εξαίρετο παιδί, έχει παίξει, έχει προσφέρει, και τα παιδιά αυτά που έχουν προσφέρει στην ομάδα τόσο ο Πρόεδρος όσο και εγώ είμαστε πάντα με το μέρος τους. Είδατε τι έγινε με τον Τοροσίδη, έφυγε καταξιωμένος, πήγε στη Ρόμα, καμία αντίρρηση από τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η μεγάλη ομάδα, αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ξέρει να αγαπάει τους παίκτες του και όταν παίζουν και όταν φεύγουν μακριά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: