Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γ. Αγγελόπουλος: "Καθολική αναγνώριση και ο θαυμασμός"

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας, ο ισχυρός άνδρας των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε για τα αποτελέσματα της κληρωτίδας και όχι μόνο:"Κάθε κλήρωση έχει τα υπέρ και τα κατά. Νομίζω είναι ομαλή κλήρωση, τα ταξίδια είναι ομαλά, δεν έχουμε δύσκολες πόλεις. Θα δούμε. Νομίζω θα πάει καλά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βράβευση του Γιώργου Μπαρτζώκα ως κορυφαίου τεχνικού της Ευρωλίγκας για τη σεζόν που πέρασε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που πέρσι είχε τιμηθεί μαζί με τον αδερφό του ως οι παράγοντες της χρονιάς ρωτήθηκε για το αν το μοντέλο του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι επιτυχημένο:"Αυτό το αναγνωρίζει πια όλη η Ευρώπη.

Βλέπετε την καθολική αναγνώριση και το θαυμασμό που υπάρχει και σε επίπεδο διοικητικό και στους προπονητές και στους παίκτες οι οποίοι είναι περιζήτητοι παντού. Το μοντέλο δεν αλλάζει Συγχαρητήρια στον κύριο Μπαρτζώκα για την καταπληκτική χρονιά που έκανε και για την τεράστια αυτή διάκριση. Πρώτη φορά Έλληνας προπονητής λαμβάνει αυτό το βραβείο".

Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος, αναφέρθηκε και στην επιλογή της πόλης του Μιλάνο για τη διεξαγωγή του επόμενου Final-Four και για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί: "Είναι νωρίς ακόμα να λέμε για στόχους. Μακάρι να είμαστε εκεί, ποιος δεν θα το ήθελε; Νομίζω ότι το Μιλάνο είναι ιδανική επιλογή, είναι κοντά στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί φοιτητές στην Ιταλία και πολλοί Έλληνες. Νομίζω ότι είναι ιδανική επιλογή. Μακάρι να είμαστε εκεί".

Τέλος, στο περιθώριο της κλήρωσης ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε και σχολίασε τη δήλωση των κυρίων Γιαννακόπουλων σε πρόσφατη συνέντευξή τους περί αθλητικών πλαισίων στην κατάκτηση των δυο τελευταίων ευρωπαϊκών τροπαίων από τον Ολυμπιακό: "Δεν ξέρω πως εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: "αθλητικά πλαίσια". Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: