Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Θέλει Μασάντο η Λίβερπουλ

Μπορεί κατά κύριο λόγο ο Πάουλο Μασάντο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ρωσικών ομάδων, ωστόσο πορτογαλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "record" βάζει τη Λίβερπουλ στη διεκδίκηση του Πορτογάλου μέσου!
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 27άχρονου ποδοσφαιριστή και ετοιμάζεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο κεντρικό μέσο! Μάλιστα, επισημαίνεται πως το προσεχές Σάββατο (3/8) είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και ενδέχεται να προκύψουν σύντομα εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο προπονητής των "κόκκινων", Μπρένταν Ρότζερς, θέλει να τεστάρει τον Πορτογάλο χαφ στη φιλική αναμέτρηση στο "Άνφιλντ" προκειμένου να αποφασίσει αν η Λίβερπουλ κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Μασάντο και έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για την αξία του, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αρκετές θέσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: