Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Και επίσημα στην Νότιχαμ Φόρεστ ο Αμπντούν

Η Νότιχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε και επίσημα μέσω της επίσημης της ιστοσελίδας την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τζαμέλ Αμπντούν. Ο 27χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στην αγγλική ομάδα, υπογράφοντας μαζί της τριετές συμβόλαιο. 
Η επίσημη ιστοσελίδα της Νότιχαμ Φόρεστ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: "Ο 11 φορές διεθνής με την Αλγερία, Τζαμέλ Αμπντούν, υπέγραψε τριετή συμφωνία με την ομάδα, αφήνοντας τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μεγάλωσε στην Γαλλία, περνώντας από τις Παρί Σεντ Ζερμέν και Αζαξιό, πριν πάρει μεταγραφή στην Καβάλα. Στην σεζόν 2010-2011 ήταν ο κορυφαίος στις ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα και έγινε ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην χώρα, παίρνοντας και μεταγραφή στον γίγαντα Ολυμπιακό. Έγινε αμέσως σημαντική μονάδα για τους Πειραιώτες, βοηθώντας τους να κατακτήσουν δύο σερί Πρωταθλήματα, ενώ στη σεζόν 2012-2013 αναδείχθηκε και ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Super League.

Επίσης, πρόκειται και για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία από το Champions League, έχοντας σκοράρει κόντρα σε Άρσεναλ και Σάλκε. Στο παρελθόν, το 2007, πέρασε και από την Μάντσεστερ Σίτι. Ο μάνατζερ της Νότιχαμ Φόρεστ, Μπίλι Ντέιβις, εκτιμά πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαφ-εξτρέμ που θα αποτελέσει μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες". Η μεταγραφή σύμφωνα με τους Άγγλους κόστισε 2.200.000 ευρώ, ενώ σε δηλώσεις του ο Αλγερινός σχολίασε πως θέλει να αποδείξει την αξία του στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο οποίο ήθελε να αγωνιστεί εδώ και χρόνια, χαρακτηρίζοντας την ευκαιρία αυτή ως πρόκληση στην καριέρα του. 

Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο Τζαμέλ Αμπντούν ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα μείνει για πάντα στην καρδιά του: "Σήμερα υπέγραψα συμβόλαιο στη νέα μου ομάδα. Επέστρεψα στην Αγγλία μετά από πολλά χρόνια που είχα υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ανήκω σε ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ και είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά την επόμενη σεζόν. Έχουμε υπέροχους παίκτες, πολύ καλό προπονητή και πολλούς οπαδούς. Αξίζουμε να παίξουμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα δύο υπέροχα χρόνια. Κέρδισα δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Αφήνω πίσω πολλούς καλούς φίλους και έναν φανταστικό πρόεδρο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αγάπη αυτές τις δύο σεζόν και ο Ολυμπιακός θα μείνει στην καρδιά μου μέχρι το τέλος της ζωής μου. Σήμερα είναι μια νέα ημέρα θα δώσω τα πάντα για να πετύχω στη νέα μου ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: