Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Oι Ισπανοί αναφέρουν συμφωνία Σπανούλη με Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί έχουν αναλυτικό ρεπορτάζ, αναφέροντας και λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο Έλληνας γκαρντ αρνήθηκε την πρόταση της Φενέρμπαχτσε λόγω ότι πήρε ως κόουτς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υπογραμμίζουν πως η Γαλατασαράι ενδιαφέρθηκε αλλά δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του και τονίζουν επίσης πως είπε "όχι" στην εξαιρετική προσφορά της ΤΣΣΚΑ, η οποία ήταν και η καλύτερη από οικονομικής πλευράς που είχε στα χέρια του ο παίκτης (2.800.000 ευρώ ετησίως).

Σύμφωνα πάντα με το ισπανικό δημοσίευμα, οι Καταλανοί τονίζουν πως ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε αρνητικά στους Ρώσους λόγω ότι προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα αντί στην ΤΣΣΚΑ, επισημαίνοντας μάλιστα πως επέλεξε τους Καταλανούς αν και του προσφέρουν λιγότερα χρήματα (2.000.000 ευρώ ετησίως).
Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει με σιγουριά πως: "κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Ελληνας παίκτης θα είναι στις επόμενες μέρες στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ", τονίζοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει πάρει εδώ και μέρες την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: