Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Γυρίζει στην Ελλάδα ο Αμπντούν

Ο Αλγερινός εξτρέμ αρνήθηκε να αγωνιστεί στο φιλικό με τη Σίμουρκ και οι Πειραιώτες τον ενημέρωσαν πως θα επιστρέψει άμεσα με το αεροπλάνο στην Ελλάδα και την Τετάρτη (17/7) θα απολογηθεί στον Γιάννη Βρέντζο για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του.
Ο Αμπντούν τις τελευταίες ημέρες ήταν απόμακρος και στις προπονήσεις έδειχνε ένα κακό πρόσωπο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσα από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών από το Ζέεφελντ, ο παίκτης είχε μια εικόνα που δεν αρμόζει σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Αιτία η επιθυμία του να φύγει για την Νότιγχαμ Φόρεστ (αυτή είναι η αγγλική ομάδα που τον θέλει), καθώς έχει μια πολύ καλή οικονομική πρόταση στα χέρια του από τους "ξυλοκόπους" και θέλει να πάει στην Αγγλία. Ο Αμπντούν θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι του φράζουν τον δρόμο και επιμένει να παραχωρηθεί. Επικαλέστηκε τις συζητήσεις του με τη Νότιγχαμ για να μην συμμετέχει στο φιλικό της Τρίτης 
Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν πολύ σκληρά μέτρα με την περίπτωση του Αλγερινού εξτρέμ και είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα, για παραδειγματισμό και της υπόλοιπης ομάδας. "Έχει συμβόλαιο έως το 2015, είναι επαγγελματίας και όφειλε να αγωνιστεί στο φιλικό με την Σίμουρκ. Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη", υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού που διεμήνυσαν στην πλευρά του παίκτη πως με αυτή την πρόταση που υπάρχει από την Φόρεστ δεν τον παραχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: