Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Η προπόνηση σήμερα

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (10/7):

"Πολλή δουλειά με την μπάλα περιελάμβανε το τρίτο κομμάτι της σημερινής εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο γήπεδο στις 18:30 (τοπική ώρα) και προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό.

Κανονικά γυμνάστηκαν οι Τζαμέλ Αμπντούν, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ ο Μπάλαζ Μέγιερι ήταν στο γήπεδο, όπου έκανε έντονο ατομικό πρόγραμμα. Ο Μάικλ Ολαϊτάν ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα.

Ο κ. Μίτσελ χώρισε τους παίκτες σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς. Οι μεν έκαναν ασκήσεις επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων και οι δε, υπό τις οδηγίες του Βίκτορ, δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και τον Κώστα Μήτρογλου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της χρονιάς (στα οικογενειακά διπλά) με κοντινό εύστοχο πλασε.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξανά τρεις προπονήσεις. Στις 8:00, στις 11:45 και στις 18:30. Όλες οι ώρες είναι τοπικές."

Δεν υπάρχουν σχόλια: