Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Βεντίκος: "Πρώτοι χωρίς εγκαταστάσεις"

Θέση δίπλα στα υπόλοιπα τρόπαια της εφετινής περιόδου πήρε από το μεσημέρι της Πέμπτης το έπαθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας ανοιχτού στίβου από την ομάδα των ανδρών. Μάλιστα, είναι το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους ερυθρόλευκους του Τάκη Βεντίκου που έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για τα κατορθώματα το τμήματος που επανίδρυσε ο ίδιος πριν από περίπου 6 δεκαετίες.
Ο κ. Βεντίκος παρέδωσε το τρόπαιο, που ύψωσαν οι πρωταθλητές το βράδυ της Κυριακής στο Ο.Α.Κ.Α., στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος ζήτησε από τον έφορο του τμήματος Στίβου να μεταφέρει σε όλους τους αθλητές τα συγχαρητήρια του ιδίου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Όλες αυτές οι επιτυχίες επιτυγχάνονται χωρίς ο Ολυμπιακός να διαθέτει εγκαταστάσεις  και υποδομές στίβου όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βεντίκος: "Οι τίτλοι και οι διακρίσεις των αθλητών μας και των αθλητριών μας αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αντιληφθούν όλοι ότι αντιμετωπίζουμε 250 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, κατακτούμε το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς διαφορά και δεν έχουμε δικό μας χώρο προπόνησης. Αντιθέτως, τα περισσότερα σωματεία που καλούμαστε να ανταγωνιστούμε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις έχουν δικές τους εγκαταστάσεις.

Για αυτό το λόγο αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους συνεργάτες μου. Χαίρομαι που η Διοίκηση προσπαθεί με συντονισμένες προσπάθειες να βρει λύση σε αυτό το πρόβλημα που αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη των Ακαδημιών Στίβου". Τον κ. Τάκη Βεντίκο συνόδευαν οι προπονητές της ομάδας στίβου, κ. Νίκος Ψαρομιχαλάκης και κα Στέλλα Νικολαϊδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: