Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Προς Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου, Τρελές οι απαιτήσεις του για νέο συμβόλαιο

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αναμένεται να απαντήσουν θετικά εντός της ημέρας στην πρόταση ύψους 1.5 εκατ.ευρώ που κατέθεσαν οι Καταλανοί για τον 23χρονο φόργουορντ.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν εδώ και μέρες στα χέρια τους την πρόταση των Καταλανών, συζήτησαν το ενδεχόμενο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον «Παπ».
 Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο εκπρόσωπος του Παπανικολάου απέστειλε mail στους Αγγελόπουλους και απαντώντας στην πρόταση για επέκταση συμβολαίου, αξίωσε 6,5 εκατομμύρια και ταυτόχρονα να μην υπάρχει μπάι – άουτ για το ΝΒΑ, σε κανένα από τα τρία καλοκαίρια της νέας συνεργασίας!
Ο Παπανικολάου ποντάρει προφανώς στην πρόταση ύψους 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων που φέρεται να έχει από την Ατλάντα, όπως ανέφερε σήμερα (18/7) η εφημερίδα «Φως».
Φυσικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 23χρονου φόργουορντ στη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει ο Κώστας Παπανικολάου να τα βρει με τους Καταλανούς. Τις επόμενες ώρες όλα θα έχουν τελειώσει και θα γίνει γνωστό που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Έλληνας φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: