Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται……..

Διαβάζουμε εδώ και περίπου 1,5 μήνα κάθε μέρα για ονόματα παικτών που είτε είναι κοντά είτε κλείνουν, είτε , είτε………….
Και ο προπονητής εξακολουθεί σε κάθε ευκαιρία να κάνει δηλώσεις ότι θέλει παίκτες. Και βλέποντας τα φιλικά διαπιστώνεται ξεκάθαρα ότι όντως θέλουμε παίκτες. Και κάθε μέρα χάνουμε και από έναν παίκτη, είτε επειδή θέλει να την κάνει (βλέπε Τζιμπουρ-Αμπντούν), είτε επειδή θέλουμε να τον πουλήσουμε (βλ. Σιόβας).
Λοιπόν κύριοι επειδή το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τελείωσε ήδη σήμερα, ενώ το πρωτάθλημα ξεκινάει σε λιγότερο από 1 μήνα, αν δεν το έχετε καταλάβει και επειδή ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ να γίνεται σοβαρή ενίσχυση της ομάδας μας με παίκτες ποιότητας, η υπομονή μας αρχίζει να εξαντλείται………..
Σταματήστε λοιπόν να κοροιδεύετε τον κόσμο και δώστε κανένα φράγκο σε καμία ομάδα για να αγοράσετε κανέναν σοβαρό παίκτη. Γιατί το θέαμα να τσιγκουνευόμαστε να δώσουμε 2 εκατομμύρια για να πάρουμε τον Αμαλφιτανό , ενώ εμείς ζητάμε 3 για να πουλήσουμε τον Αμπντούν είναι επιεικώς ΓΕΛΟΙΟ.
Αποφασίστε αν θα επενδύσετε σε κανέναν σοβαρό παίκτη ή ότι θα μας κοροϊδέψετε κατάμουτρα για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι.
Σοβαρές ομάδες ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ παίρνοντας ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Τι να κάνουμε….
Πρέπει να πληρώσεις για να πάρεις παίκτες. Δεν γίνεται να παίρνεις μόνο τσάμπα…………..
Άιντε γιατί η κοροϊδία πάει σύννεφο για άλλο ένα καλοκαίρι.
Μην μας κάνετε πάλι να βλαστημάμε την ώρα και την στιγμή που ξαναπήραμε διαρκείας……..Γιατί το περσινό δεν ξανααντέχεται. ΝΑ πάω γήπεδο και στις 9 από τις 10 περιπτώσεις να φεύγω μέσα στα νεύρα από αυτό που έβλεπα.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ……………….ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Κοροϊδία τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: