Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Ρομπέρτο

Αφού έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (25/7) στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και ακολούθως πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, η Κυπελλούχος Ισπανίας αγόρασε τα δικαιώματα του Ισπανού τερματοφύλακα από τη Σαραγόσα, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροχιμπλάνκος" έναντι 1.200.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ως βασικό τον Τιμπό Κουρτουά, ως δανεικό από την Τσέλσι, και ο Ρομπέρτο δεν θα είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έτσι, ο 27χρονος Ισπανός γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός από την Ατλέτικο στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, αλλά το επόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει στο "Βιθέντε Καλντερόν", καθώς ο Βέλγος θα γυρίσει στην Τσέλσι και ο Ρομπέρτο θα είναι ο επόμενος βασικός τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό, την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο! Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της."

Δεν υπάρχουν σχόλια: