Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συνέντευξη Μίτσελ

Ποιες είναι πρώτες σας εντυπώσεις από την πορεία της προετοιμασίας μέχρι στιγμής;

"Δεν μου αρέσουν πολύ οι προετοιμασίες. Υποφέρω λίγο αυτό το διάστημα τόσο όταν ήμουν ποδοσφαιριστής όσο και τώρα ως προπονητής. Είναι, όμως, μία καλή περίοδος για να γνωριστούμε καλύτερα ως ομάδα και να ετοιμάσουμε αυτά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε μέσα στη σεζόν. Καταλαβαίνω πως ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να σταματήσουν. Ζητάμε από τους παίκτες μεγάλη προσπάθεια και θέλουμε να τους έχουμε έτοιμους όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται".

Βλέπουμε ότι ρίχνεται το βάρος στη φυσική κατάσταση; Είναι ο τρόπος δουλειάς σας ή εντοπίσατε πρόβλημα από την περυσινή σεζόν και θέλετε να βελτιώσετε αυτό το κομμάτι;

"Αν έλεγα το δεύτερο, θα έπρεπε να μιλήσω άσχημα για τον προηγούμενο προπονητή και αυτό δεν θα το κάνω ποτέ. Πιο πολύ, όμως, είναι η ιδέα της δουλειάς μας. Η αλήθεια είναι ότι την πρώτη εβδομάδα δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση και από τη δεύτερη θα δουλέψουμε περισσότερο με την μπάλα και το τακτικό κομμάτι. Επίσης, στο τακτικό κομμάτι δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση. Είναι λίγο κρυμμένο το τακτικό κομμάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά η τακτική εμπεριέχει και φυσική κατάσταση. Έτσι, θα καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές ότι όσο πιο κουρασμένοι είναι μέσα στον αγώνα τόσο περισσότερο πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας".  


Δεν υπάρχουν σχόλια: