Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-0, Απλά τραγικοί

ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ!!
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή την τραγική εμφάνιση στο Ηράκλειο και την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0. Μια ομάδα αηδιαστική. με όλη την σημασία της λέξης. Καταφέρατε να δώσετε τροφή στα παπαγαλάκια που όλη την εβδομάδα έλεγαν ότι θα χάσουμε στο Ηράκλειο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Ούτε σε μια στιγμή σε ολόκληρο 90λεπτο δεν καταφέρατε να κάνετε μια σοβαρή ευκαιρία για γκολ. Ούτε σε μια φάση του αγώνα δεν τρέξατε , δεν προσπαθήσατε , δεν είχατε πάθος. Σαν τουρίστες που βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές παίξατε. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη αλητεία. Πληρώνεστε εκατομμύρια ευρώ όταν ο κόσμος πεινάει και είσαστε τουρίστες. Φθηνές δικαιολογίες περί κούρασης δεν υπάρχουν. Αυτή την εποχή εγώ ξέρω ότι όλες οι μεγάλες ομάδες φορτσάρουν τόσο στα πρωταθληματά τους όσο και στην Ευρώπη καθώς είναι η τελική ευθεία σε όλες τις διοργανωσεις. Αυτοί δεν κουράζονται? Μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού κουράζονται. Αφήστε τα παραμύθια για τους ηλίθιους που σας πιστεύουν.
Και εσύ κ. Βαλβέρδε έχεις τεράστιες ευθύνες για αυτό το χάλι που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Εχεις χάσει τελείως τον έλεγχο μου φαίνεται. Οι παίκτες σου βρίσκονται ήδη σε καλοκαιρινές διακοπές και εσύ δεν το έχεις αντιληφθεί. Ευθύνες έχεις και για την διαχείριση των παικτών επίσης. ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ. Το ήξερες ότι τώρα είναι η πιο δύσκολη περίοδος της σεζόν. Επρεπε να έχεις κάνει καλύτερα την δουλειά σου.
Βλέπω να έρχεται και η τρίτη συνεχόμενη ήττα την Τετάρτη στην Γαλλία για να δέσει το γλυκό. Καλύτερα μήπως επιτέλους αναγκαστεί η διοίκηση να πάρει κανέναν παίκτη. Το καταλάβατε ότι δεν έχουμε παίκτες πέραν από 12-13 ή ακόμη? Με τα καβούρια στην τσέπη οι σφαλιάρες του χρόνου θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Χωρίς τους 3 Αργεντίνους δεν υπάρχει Ολυμπιακός. Το καταλάβατε ή ακόμη?
Αν εσείς είσαστε ικανοποιημένοι που η ομάδα μετα βιας έχει πετύχει 40 γκολ στο άθλιο Ελληνικό πρωτάθλημα εγώ δεν είμαι. Παίζουμε με έναν επιθετικό. Οι υπόλοιποι καλύτερα ας μην το συζητήσουμε γιατί θα γελάσει και ο καθε πικραμένος. Μήτρογλου, Οσκαρ και Νταρπισάϊρ είναι για κλάματα..... Δεν υπάρχουν σαν παίκτες καν. Αμφιβάλλω αν θα έπαιζαν πουθενά αλλού βασικοί.
Α ρε Ντάρκο!! Μόνο εσύ και κανένας άλλος. Πικρή είναι η αλήθεια αλλά αυτή είναι. Οποιος έχει μάτια βλέπει.
Μπράβο στον Εργοτέλη για την δίκαιη νίκη που πήρε.
Ντροπή σε όλους στον Ολυμπιακό. Περιμένω να ακούσω το πρόστιμο σήμερα το βράδυ κιόλας. Ρεμάλια!! Ξεφτίλες.
Κανονίστε να κάνετε καμία παπαριά στον αγώνα με τον ΠΑΟ και τότε θα έχουμε άλλα. Να είστε σίγουροι γιαυτό. Τέλος το χάϊδεμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πόσα, Ορφανός, Χίμπλινγκερ, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κορδονούρης, Τζούνιορ, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Ρομάνο, Μπούντιμιρ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Πάντος, Ντομί, Μενδρινός, Ντουντού, Λεονάρντο, Όσκαρ, Τζόρτζεβιτς, Ντιόγκο

Δεν υπάρχουν σχόλια: