Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ολυμπιακός-Καβάλα: 90-68

Ο Ολυμπιακός χωρίς να πιάσει πολύ καλή απόδοση αλλά μοιράζοντας το χρόνο σε όλους τους παίκτες επικράτησε σχετικά εύκολα της Καβάλας με 90-68.
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ, οι «ερυθρόλευκοι» του Παναγιώτη Γιαννάκη έφτασαν εύκολα στη νίκη επί της Καβάλας και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χωρίς τους Πάργκο, Παπαλουκά και Πρίντεζη που έμειναν εκτός για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ενώ στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκαν και 60 παιδιά με τους συνοδούς τους από «Το χαμόγελο του παιδιού».

Τα δεκάλεπτα: 24-20, 53-36, 66-56, 90-68

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Έρτσεγκ 11 (1), Πελεκάνος 4 (8ρ.), Τεόντοσιτς 6 (1), Βούιτσιτς 9, Μιλόσεβιτς 9 (1), Μπουρούσης 6, Χαλπερίν 13 (3), Γκριρ 13 (3), Σλούκας 4, Βασιλόπουλος 5 (1), Βουγιούκας 6, Σχορτσιανίτης 4.

Καβάλα (Πιλαφίδης): Τσιάκος 6, Ντάνιελς 11 (1), Αμαγκού 4, Κέκελης 6 (1), Λόλας, Πενταζίδης, Γκαγκαλούδης, Αγγελακόπουλος 2, Καβαλιάουσκας 11 (1), Κούβελας 4, Μάρτιν 10 (2), Γκούστας 14 (2).

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Όπου δουλεύει ο κύριος Πιλαφίδης, ξέρουμε ότι οι ομάδες του είναι σοβαρές. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να είμαστε προσηλωμένοι. Κάποια στιγμή δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε, αλλά επανήλθαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Η ομάδα είναι πάνω από όλα, ξέρουμε ότι όποιος αντίπαλος και να μας παίζει, έχει κίνητρο και θέλει να μας κερδίζει. Έχουμε ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ¶ΕΚ μπροστά μας και πρέπει να προετοιμαστούμε. Όσοι δεν μπορούν να παίξουν στο επόμενο παιχνίδι, θα προετοιμαστούνε και θα τους περιμένουμε στο άμεσο μέλλον. Έχουμε ανθρώπους που ασχολούνται καθημερινά με τα παιδιά και για τους τραυματισμούς τους και για την ξεκούρασή τους. Από την προπόνηση της Δευτέρας θα δούμε ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι όχι και θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Σίγουρα τα παιδιά που έχουν πρόβλημα είναι καλύτερα από χθες και αύριο θα είναι καλύτερα από σήμερα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε κάλά»,

Δεν υπάρχουν σχόλια: