Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Εντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο κόσμος του Ολυμπιακου μετά το ματς, αντέδρασε έντονα, πέταξε καρέκλες και αποδοκίμασε έντονα παίκτες και προπονητές τη στιγμή που έκεινοι έφευγαν για τα αποδυτήρια. Ο Γιάννης Μπουρούσης προσπάθησε να τους ηρεμήσει, αλλά μάταια. Κάποιο ζητούσαν νίκη στο ΣΕΦ σε μια εβδομάδα, διαφορετικά όπως έδειχναν με χειρονομίες, τέλος η υπομονή τους.

Γιαννάκης: "Χρειαζόμαστε αγάπη και στήριξη"

"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο δεν καταφέραμε να έχουμε το καθαρό μυαλό που έπρεπε και την υπομονή στο τελευταίο δεκάλεπτο, δείχνοντας άγχος και νευρικότητα. Κάτι τέτοιο εμφανίζεται σε καινούριες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι μαζί χρόνια και έχει υπομονή. Εμείς δεν είχαμε στην τελευταία περίοδο και δώσαμε εύκολα καλάθια στους αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί γιατί οι στόχοι είναι μπροστά μας και είναι μεγαλύτεροι από τον σημερινό. Θα είμαστε πιο αποφασιστικοί από όσο ήμασταν σήμερα".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζει άσχημο πρόσωπο στα τελευταία λεπτά των αγώνων είπε: "Πρέπει να χτίζεσαι σε αυτές τις καταστάσεις. Tο ξέρουμε από την αρχή και το αντιμετωπίζουμε με το χρόνο. Θεωρώ ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στηρίζεσαι σε αυτούς που σε αγαπάνε περισσότερο και σε στηρίζουν. Ο στόχος είναι η ομάδα να χτίζει πνευματικά και τεχνικά αυτό που κυνηγάει. Τους στόχους της όχι μεμονωμένα αλλά διαρκώς χρειάζεται υπομονή και συμπαράσταση. Αν υπάρχει καταφέρνει μία ομάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω".
Sports-blog
Σιγά να μην χρειάζεσαι Φροντίδα και προδέρμ. 
Ασε μας ρε μεγάλε. 5,5 μήνες τωρα  όλο υπομονή ακούω και δεν βλέπω αποτελέσματα. Βαρέθηκα να κάνω υπομονή. Θέλω τίτλους. Αν δεν μπορείς, (που δεν μπορείς), πάρε δρόμο. Αρκετά τα μεγάλα λόγια. Και ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο να σε γιουχάρει. Τέλος!! Αντε γειά!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οσο δηκιο και να εχεισ δεν ειναι και το καλυτερο να τουσ βριζουμε.εσενα αμα δεν κανεισ καλα τη δουλεια σου αμα σε βριζουνε την κανεισ καλυτερα?φαντασου τωρα με τη ψυχολογια θα μπουνε στο ΣΕΦ την κυριακη!ηρεμια απο ολουσ μασ.καλο θα ειναι τα σχολια μασ να τα κανουμε μια μερα μετα με ποιο καθαρο μυαλο.