Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ολυμπιακός-ΠΑΟ 70-80, Δεν μπορούν!!


Τελικά δεν είναι ικανοί!!
Αυτό είναι το συμπέρασμα από τον σημερινό τελικό. Δεν είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε έναν μεγάλο αγώνα και να σηκώσουν κεφάλι. Οταν σε όλον τον αγώνα είσαι κοντά στο σκορ ή μπροστά και στα τελευταία 5 λεπτά είσαι χαμένος μέσα στο γήπεδο αυτό αποδυκνύει.
Για άλλον ένα αγώνα τα τελευταία 2 χρόνια ο Λυν Γρκηρ αποδυκνύεται πολύ λίγος να σηκώσει την φανέλλα του Ολυμπιακού. Ηρθε η ώρα να φύγει πριν κάνει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Πάλι έκανε τραγικά λάθη και τραγικές επιλογές στο τέλος όπως σε όλα τα προηγούμενα αντίστοιχα ματς. Ο Βούισιτς είναι πολύ λίγος . Και αυτό φάνηκε και σήμερα. Ο Πάργκο ξεχάστηκε στον πάγκο. Το ιδιο και ο Σχορτσιανίτης. Επιλογές του προπονητή, ο οποίος και αυτός αποδυκνύεται υπερβολικά λίγος για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Δεν είναι αυτός που θα εκπληρώσει τα ονειρά μας. Μένουν μόνο οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι που ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους και να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα εκεί που πραγματικά πονάει.
Είχατε όλο σήμερα την ευκαιρία να μας αποδείξετε ότι μπορείτε. Δυστηχώς δεν μπορείτε.
Τουλάχιστον κάντε το χρέος σας και κερδίστε στο ΣΕΦ την επόμενη Κυριακή. Αν δεν το μπορείτε και αυτό τότε καλώς να πάτε όλοι στα σπίτια σας.
Loosers παίκτες η ομάδα του Θρύλου δεν έχει ανάγκη. Το καταλάβατε?

Τα στατιστικά είναι από το www.galanissportsdata.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: