Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Πάρτε το κύπελλο, δείξτε ότι μπορείτε

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟ για το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ.
Δεν είναι ένας απλός αγωνας, όπως μπορεί να λένε κάποιοι. Είναι αγώνας τεράστιας σημασίας για το μέλλον της ομάδας του Ολυμπιακού. Αν θέλει να σηκώσει κεφάλι και να πάρει τα πρωτεία από τον βάζελο θα πρέπει να κερδίσει σήμερα το κύπελλο.
Δεν χωράνε άλλες αποτυχίες και δικαιολογίες. Φέτος η ομάδα ενισχύθηκε όσο ποτέ. Πήρε παίκτες πρώτης γραμμής, ξόδεψε πολλά εκατομύρια ευρώ και ήρθε η ώρα να ανταμοιφθεί γιαυτό.
Εφτασε η ώρα να πάρει τον πρώτο τίτλο και ταυτόχρονα να δώσει ένα ηχηρό χαστούκι στον άμεσο ανταγωνιστή του.
Ετσι θα αποκτήσει και αυτοπεποίθηση και πίστη για τον τίτλο και στο πρωτάθλημα. Που όπως ξέρετε όλοι την επόμενη Κυριακή αναμετρώνται ξανά αυτή την φορά στο ΣΕΦ, όπου με νίκη στην ουσία ο Θρύλος θα εξασφαλίσει την πρώτη θεση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα εδρας μεχρι τον τελικό. Αρα θα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ σήμερα δεν δέχομαι κανενα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη.
Οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν επιτέλους ότι μπορούν να κατακτήσουν την κορυφή, ότι δεν είναι loosers . Λειώστε τον ΠΑΟ και δώστε του την χαριστική βολή την επόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.
Αν δεν το κάνετε τότε απλά θα αποδείξετε ότι δεν μπορείτε και δεν αξίζετε να φοράτε την φανέλα του Θρύλου. Ολοι σας , παίκτες και προπονητής.
Καμία δικαιολογία πλέον. Εφθασε η ωρα των τίτλων. Αποδείξτε το σήμερα.
Νικήστε ακόμη και τα κοράκια που σίγουρα θα πάιξουν όπως πάντα ΠΑΟ στο φουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: