Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Βαλβέρδε: Θα μας βοηθήσει αυτή η ήττα

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο όταν ξεκίνησε είχαμε τον έλεγχο. Γνωρίζαμε ότι ο Εργοτέλης παίζει πολύ με αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα από το επιθετικό του παιχνίδι Το γκολ μπήκε σε μία αντεπίθεση του Εργοτέλη, σε μία ατυχή για μας στιγμή. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να ισοφαρίσουμε, αλλά ήταν αδύνατο. Συνεχίζουμε», είπε αρχικά ο Βαλβέρδε για να συνεχίσει:

«Η αλήθεια είναι πως έχουμε προβλήματα, όταν ο αντίπαλος κλείνεται πίσω. Η αλήθεια είναι πως το πιο εύκολο είναι να αμύνεσαι με πολύ κόσμο στην άμυνα. Το δύσκολο είναι να παίξεις απέναντι στην κλειστή άμυνα. Κάποιες φορές το καταφέρνεις, κάποιες φορές είναι αδύνατο. Μας έλειψε ο Μπελούτσι. Αυτή η ήττα να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε τι κάνουμε. Θα εκτιμήσουμε περισσότερο το πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις το πρωτάθλημα».

Ο Λέτο είχε πρόβλημα στον αστράγαλο, δεν ήταν έτοιμος 100%. Δεν με ενδιαφέρει αν οι παίκτες μαλώνουν στην προπόνηση, αλλά με νοιάζει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τον Κουτσιανικούλη, τονίζοντας πως «αυτός ο παίκτης έχει κάτι που όλος ο κόσμος ψάχνει και είναι η ταχύτητα. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και παίζεται πιο γρήγορα. Το πρώτο που ψάχνουν οι προπονητές είναι γρήγοροι παίκτες και αυτός το έχει. Σίγουρα έχει δρόμο μπροστά του, διότι είναι πολύ νέος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: