Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Σεντ Ετιέν-Ολυμπιακός 2-1, Με κάτω τα χέρια

Με κάτω τα χέρια αποκλείστηκε τελικά ο Ολυμπιακός από την 17η ομάδα της Γαλίας από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού έχασε και στην Γαλία με 2-1 χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.
Το πάθημα στο Καραϊσκάκη δεν έγινε μάθημα για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε που επανάλαβαν τα λάθη τους, εμφανίστηκαν αδιάβαστοι και παρουσίασαν το γνωστό κακό πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων.
Τεράστιες ευθυνες έχει ο Βαλβέρδε για τον αποκλεισμό καθώς όπως παραδεχθηκε και ο ίδιος άλλωστε δεν είχε διαβάσει καθόλου τον αντιπαλό του. Εμεινε μεταξεταστέος σε άλλη μια Ευρωπαϊκή βραδυά, μετά από το πάθημα με την Ανόρθωση το καλοκαίρι. Τεράστιες οι ευθυνες και της διοίκησης που δείχνει με την στάση τους ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η Ευρώπη παρά μόνο η κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οταν κάνεις δηλώσεις κ. Μώραλη και λες ότι δεν έγιναν μεταγραφές γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα περνάγαμε την Μίλαν , δείχνει ότι είσαι επιεικώς ΑΣΧΕΤΟΣ. Η Μίλαν κ. Μώραλη αποκλείστικε από την Βέρντερ σε πληροφορώ.
Περισσότερη ανάλυση για τα παραπάνω θα υπάρξει αύριο λόγω της περασμένης ώρας, όπως καταλαβαίνετε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Σεντ Ετιέν (Αλέν Περέν): Ζανό, Βαρό (82΄ Σοζέ), Ταυλαρίδης, Σαλ, Νταμπό, Μιραλάς, Ματουιντί (73΄ Μπεναλουάν), Ντερνίς, Παγέ (62΄ Ζιλιοτί), Μασάδο, Ιλάν.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Πάντος, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Ντουντού (76΄ Μενδρινός), Τοροσίδης (46΄ Ντάρμπισιρ), Πατσατζόγλου, Ντιόγκο (65΄ Μήτρογλου), Όσκαρ, Λέτο.

Δείτε τα γκολ του αγώνα
1-0

2-0

2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: