Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ξύλο στο Καραϊσκάκη

Όλα ξεκίνησαν όταν οι περίπου 150 φίλοι του γαλλικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν έξω από τη θύρα που θα τους φιλοξενούσε. Εκεί, συγκρούστηκαν με ομάδα φίλων των Πειραιωτών (σ.σ. πήγαν να πάρουν κάποια πανό που είχαν ετοιμάσει από την προηγούμενη μέρα) και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, που έκανε χρήση δακρυγόνων για να ηρεμίσουν τα πνεύματα.
Ωστόσο, υπήρχε και συνέχεια... Αφότου εισήλθαν στο Καραϊσκάκη οι Γάλλοι «φίλαθλοι», οι οποίοι άρχισαν να χτυπάνε στο πλέξιγκλας και να πετάνε αντικείμενα προς τους οπαδούς των πρωταθλητών, που είχαν μπει στο γήπεδο από την πλευρά των επισήμων. Δυστυχώς, υπήρξε απάντηση από τους «ερυθρόλευκους», εκτόξευση φωτοβολίδων, καρεκλών και κάθε λογής αντικειμένων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.
Λίγο αργότερα, μία διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της εντός των κερκίδων, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Και το λέμε αυτό, γιατί κάποιοι άλλοι οπαδοί του Ολυμπιακού, που εισχώρησαν από τη Θύρα 10, κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να κάνουν «ντου», αλλά η αστυνομία τους σταμάτησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: