Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Μεγάλες οι ευθύνες του Βαλβέρδε

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ είναι και οι ευθύνες του Ερνέστο Βαλβέρδε για το χάλι που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο δίμηνο. Και φυσικά και για την πολύ κακή Ευρωπαϊκή χρονιά του συλλόγου.
Πήγε στην Κύπρο το καλοκαίρι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ και διασύρθηκε και αυτός και η ομάδα. Υποδέχθηκε την Σεντ Ετιέν στον Πειραιά επίσης ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ και διασύρθηκε ξανά. Το ίδιο και χθες στην Γαλλία. Το ίδιο με την Μέταλιστ, το ίδιο με την Γαλατά Σαράϊ. Οι συμπτώσεις όταν επαναλαμβάνονται παύουν να είναι συμπτώσεις. Αντιμετώπισε αυτά τα ματς εντελώς απροετοίμαστος και αυτός και η ομάδα. Γιατί άραγε η ομάδα από τον Δεκέμβριο και μετά έχει κάψει λάδια? Ποιος φταιει? Πάντως εγώ όχι.
Μήπως το καλοκαίρι η προετοιμασία δεν ήταν καλή? Το ίδιο συνέβη και πέρυσι στην Εσπανιόλ. Ολική κατάρρευση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος μετά από έναν εντυπωσιακό πρώτο γύρο. Όπως και ο φετινός Ολυμπιακός. Και αυτό σύμπτωση είναι?
Μετά έχουμε τις εμμονές του κ. Βαλβέρδε. Εμμονές σε παίκτες και συστήματα που δεν αποδίδουν και φαίνεται στο γήπεδο. Εμμονή με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Οσκαρ, εμμονή το καλοκαίρι με τον ΑΠΙΘΑΝΟ Μίκελ Αλόνσο, που τον δοκίμαζε 45 ημέρες και ακόμη και σήμερα δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα!
Εμμονές και εμπάθειες με τους μικρούς της ομάδας. Αλήθεια που είναι κ. Βαλβέρδε οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες της ομάδας που έκαναν πέρυσι την εμφάνιση τους? ΠΟΥΘΕΝΑ. Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Γιατί? Απαντήσεις δεν περιμένω να πάρω από κανέναν.
Που είναι κ. Βαλβέρδε ο Γ. Παπαδόπουλος? Που είναι ο Κ. Παπαδόπουλος? Πότε θα παίξουν αυτοί στην ομάδα? Όταν «πεθάνουν» οι βασικοί? Με μαθηματική ακρίβεια πάτε να κάνετε το αδιανόητο με τον καλύτερο παίκτη φέτος της ομάδας. Τον Ντουντού. Πάτε να τον κάψετε ακριβώς όπως έκαψε ο ΠΑΟ τον Μάτος πέρυσι. Είναι ακριβώς ίδιες περιπτώσεις οι δυο τους . Τον βλέπετε φέτος τον Μάτος πως σέρνεται. Κανονίστε να πάθει τα ίδια και ο Ντουντού. Αν δεν το έχει πάθει ήδη δηλαδή, που πολύ το φοβάμαι ότι έχει ήδη γίνει.
Και πάμε στο πιο αστείο από όλα. Εδώ και ένα τρίμηνο υπάρχει ένα σήριαλ με το αν θα μείνει ή θα φύγει ο Βαλβέρδε. Παραπήγε το παραμύθι κύριοι.
Καλό είναι να απαιτήσει η διοίκηση μια απάντηση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αν δεν γουστάρει να μείνει ας πάει στο καλό. Αλλά να απαντήσει ΤΩΡΑ.
Αν και βλέπω Ερνέστο αν δεν πάνε καλά τα πράγματα στα επόμενα 2 ματσάκια να μην προλάβεις να δώσεις την απάντηση σου. Ρώτα και τον Λεμονή να σου πει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: