Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

EBΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π

ΤΟ ΘΕΜΑ
Οι αναμετρήσεις, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Τα δύο παιχνίδια έρχονται να προστεθούν σαν δύο κρίκοι στην αλυσίδα των αναμετρήσεων με τους πράσινους σε όλα τα αθλήματα και για όλες τις διοργανώσεις. Ηδη, την εβδομάδα που πέρασε αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και στο πρωτάθλημα πόλο Α1 ανδρών.
Η πρώτη μέρα του Μάρτη, λοιπόν, είναι αφιερωμένη στα ντέρμπι των «αιωνίων». Ξεκίνημα στις 18:30 στο Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης», όπου η ποδοσφαιρική μας ομάδα υποδέχεται την αντίστοιχη του τριφυλλιού για το πρωτάθλημα της Superleague και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με νίκη σφραγίζει ουσιαστικά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Τρεισήμισι ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ στο αντίστοιχο ντέρμπι της Α1 του μπάσκετ. Ένα παιχνίδι που η νίκη φαντάζει μονόδρομος για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αφενός επιζητούν τη ρεβάνς για το χαμένο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και αφετέρου για να σταθεροποιηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, που θα τους χαρίσει το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ.
Θεωρούμε δεδομένο ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι μπασκετμπολίστες μας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πετύχουν δύο νίκες με τεράστια σημασία τόσο βαθμολογικά όσο και γοήτρου.
Δεδομένη θεωρείται και η συμπαράσταση του κόσμου καθώς και για τις δύο αναμετρήσεις στα εκδοτήρια των εισιτηρίων υπάρχει η ταμπέλα με την ένδειξη “sold out”. Επίσης, θεωρείται δεδομένο ότι η παρουσία όλων όσοι έχετε εξασφαλίσει ένα από τα μαγικά χαρτάκια εισόδου στο Καραϊσκάκη ή στο ΣΕΦ θα είναι αυτή που έχουν ανάγκη οι ομάδες μας. Ουσιαστική συμπαράσταση σημαίνει ότι ασχολούμαστε με την ομάδα μας και όχι με τους αντιπάλους. Όπως ο κόσμος του Ολυμπιακού πήρε άριστα στις πρόσφατες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ και για την Α1 του πόλο με τον ίδιο τρόπο θα πάρει και πάλι άριστα τα δύο παιχνίδια της ερχόμενης Κυριακής.

«Ερυθρόλευκες Ειδήσεις»
Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια θα φιλοξενήσει το Σάββατο 28/2 το Εθνικό Κλειστό Κολυμβητήριο Πειραιά. Στις 15:00 η ομάδα πόλο γυναικών θα υποδεχτεί τη Γλυφάδα στο ντέρμπι της 11η αγωνιστικής της Α1 και στις 19:00 η ομάδα των αντρών θα προσπαθήσει να πετύχει μία ακόμη νίκη στην Ευρωλίγκα. Οι πολίστες μας θα αντιμετωπίσουν την κροατική Σίμπενικ για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης και σε περίπτωση νίκης θα σφραγίσουν την πρόκριση στις 8 καλύτερες της Ευρώπης, ως πρώτοι του Γ’ Ομίλου.

Επίσης το Σάββατο 28/2, η ομάδα βόλεϊ γυναικών υποδέχεται στις 17:00 τους Ιωνες με στόχο τη 12η(!) συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί μία ακριβώς εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό, το οποίο όπως και στο μπάσκετ θα κρίνει αν η ομάδα μας θα έχει το απόλυτο αβαντάζ έδρας στη διαδικασία των πλέι οφ.

Καθαρά Δευτέρα, στην πρωτεύουσα της Ελληνικής Αποκριάς θα κάνει η ομάδα βόλεϊ των ανδρών καθώς στις 19:00 θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την Ε.Α. Πατρών.
Στη Σύρο θα διεξαχθεί στο τέλος του επόμενου μήνα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών. Ηδη, οι φίλαθλοι μας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί ετοιμάζουν την υποδοχή στις βολεϊμπολίστριες του Βέλιμπορ Ιβάνοβιτς, οι οποίες για να είναι συνεπέστατες στο ραντεβού τους θα πρέπει την ερχόμενη Τετάρτη να ξεπεράσουν σε νοκ άουτ αγώνα το εμπόδιο του Αρη Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ημέρα στο Ντουναιβάρος της Ουγγαρίας η ομάδα πόλο γυναικών θα δώσει τον πρώτο ημιτελικό αγώνα με την τοπική ομάδα για το Len Trophy.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: