Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ολυμπιακός-Αρης 2-1

O Ολυμπιακός έκανε σήμερα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη φέτος αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Αρη με 2-1. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό, θέληση και δυνάμεις όπως φάνηκε όχι μόνο στο σημερινό αλλά στα 3-4 τελευταία παιχνίδια του. Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις και οι παίκτες του , ειδικά αυτοί της μεσσαίας γραμμής έκαναν πολλά λάθη. Γενικά ο κόσμος που κατέκλυσε το Καραϊσκάκη δεν ευχαριστήθηκε καθόλου (τον έφαγε και το κρύο) και βλέπει ότι η ομάδα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, ακριβώς στην πιο κρίσιμη στιγμή. Την στιγμή δηλαδή που ακολουθούν πολλά και συνεχόμενα (Κυριακή-Τετάρτη) παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.
Τέλος πάντων το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ο Θρύλος βαδίζει σταθερά προς την κατακτησή του, για άλλον έναν χρόνο. Τα υπόλοιπα διορθώνονται το καλοκαίρι.
Τα γκολ πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς με κοντινό πλασέ και ο Γκαλέτι με τον ίδιο τρόπό μετά από χαμένο δικό του πέναλτυ (το 3ο φετινό του).
Ας το κοιτάξουν επιτέλους αυτό με τα πέναλτυ φέτος. Δεν είναι δυνατόν να έχουν χαθεί φέτος 4-5 πέναλτυ. Καλός και άγιος ο Γκαλέτι, αλλά δεν κάνει να χτυπάει πέναλτυ. Είναι όλα κακοχτυπημένα. Δεν έχει την κατάλληλη ψυχολογία. Αλλάξτε παίκτη-εκτελεστή. Ας τα χτυπάει ο Τζόλε ή αν δεν παίζει αυτός ο Α. Παπαδόπουλος. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία στον Αρη, τόσα χρόνια. Γιατί όχι και εδώ? ΗΜΑΡΤΟΝ.
Τιμώμενο πρόσωπο, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς που βραβεύτηκε από την Vodafone και καταχειροκροτήθηκε για άλλη μια φορά από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος (77' Τοροσίδης), Α.Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς (63' Λέτο), Ντιόγκο (80' Ντάρμπισιρ).

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία, Γιάχιτς, Ρεγκέιρο (84' Καμπόρα), Βιτόλο, Καράμπελας, Χαβίτο (58' Κάλβο), Βλόνταρτσικ (71' Μπατιόν), Κόκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: