Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Θρασύβουλο εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Ντάρμπυσιρ (με ωραια προσπάθεια) και του Γκαλέτι με πέναλτυ. Ο Ολυμπιακός αν και δεν έπαιξε καλά και προσπάθησε να πάει το ματς σε χαλαρό ρυθμό, με τον φόβο των τραυματισμών, τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη. Το σημαντικό είναι ότι σκόραρε και ο Γκαλέτι και έτσι έπιασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Μπλάνκο της ΑΕΚ που έχασε και πέναλτυ σήμερα.

Πάντως γενικά δεν είναι εμφάνιση αυτή 1 εβδομάδα πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα είναι πολύ χαλαρή. Μόνη εξαίρεση ο πολύ φορμαρισμένος Ματ Ντάρμπυσιρ ο οποίος έκανε όργια όσην ώρα έπαιξε. Έβαλε μια γκολάρα και έκανε ακόμη 1-2 μεγάλες ευκαιρίες, αποδυκνύοντας έτσι ότι είναι πολύ καλός παίκτης και καλό θα ήταν αν μπορούσε ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει και του χρόνου.
Κακή στιγμή στο ματς ο τραυματισμός του Τοροσίδη στο γόνατο. Θα δούμε αύριο τι συμβαίνει αλλά η εικόνα στο τέλος του ματς να είναι ματωμένο το γόνατο δεν είναι πολύ ενθαρρυντική.
Σημαντικά στοιχεία του αγώνα είναι η τελευταία εμφάνιση του μεγάλου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με την φανέλλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πιθανόν να συμβεί το ίδιο και με άλλους ποδοσφαιριστές. (πχ Αντζας, Λέτο, Ντάρμπυσιρ).

Θρασύβουλος (Ζόραν Γέφτοβιτς): Πεσάνια, Μίχος, Μανωλάς, Ν.Βασιλείου, Ασημάκης (66' Σερέπας), Μαυρογενίδης (55' Μπαριέντος), Χετεμάι, Λιαπάκης, Τραΐκοβιτς, Αμπράμοβιτς (79' Παναγιωτάκος), Κατσίκης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Λεονάρντο (46' Ντομί), Γκαλέτι, Ντουντού, Γ.Παπαδόπουλος, Λέτο (61' Τζόρτζεβιτς), Ντιόγκο (61' Ντάρμπισιρ), Όσκαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: