Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Τι αποφασίστηκε για το Final 4 του Βερολίνου

Στον ημιτελικό των "αιωνίων" αντιπάλων (1 Μαΐου), οι παίκτες του Ολυμπιακού θα φορέσουν την κόκκινη εμφάνιση, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τη λευκή εμφάνιση. Στον "μικρό τελικό" και στον τελικό (ανάλογα με το αποτέλεσμα στον μεταξύ τους ημιτελικό και ανεξαρτήτως αντιπάλου) ο Ολυμπιακός θα φορά κόκκινες εμφανίσεις και ο Παναθηναϊκός πράσινες εμφανίσεις.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί πρώτος στην Ο2 Arena την Πέμπτη (19:30-21:00) και θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός (21:00-22:30), ενώ οι παίκτες και προπονητές των δυο ομάδων θα είναι διαθέσιμοι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ με διαφορά 15 λεπτών. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός από τις 20:45 έως τις 21:00 και ο Ολυμπιακός από τις 21:00 έως τις 21:15.

Στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (30/4) ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών, ενώ παρών θα είναι και ένας παίκτης από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στους εκπροσώπους του Τύπου θα μιλήσουν οι Μεσίνα-Σισκάουσκας (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πασκουάλ-Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Γιαννάκης-Παπαλουκάς (Ολυμπιακός) και Ομπράντοβιτς-Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός). Νωρίτερα την ίδια ημέρα, αντιπροσωπεία όλων των ομάδων θα επισκεφτεί νοσοκομείο του Βερολίνου και θα μοιράσει δώρα.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων παρέλαβαν τα εισιτήρια που δικαιούνται από την Ευρωλίγκα και ξεναγήθηκαν στο γήπεδο, για να δουν από κοντά πού θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι κάθε ομάδας. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα τοποθετηθούν σε σχήμα "Γ" πίσω από τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ενώ οι πράσινοι θα κάθονται διαγώνια απέναντι.

Σχόλιο Sports-blog
Θυμίζω απλά ότι και στις 2 προηγούμενες φορές που συναντήθηκαν οι αιώνιοι σε Final 4 ο Ολυμπιακός φορούσε και τότε τις κόκκινες εμφανίσεις με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: