Τρίτη 28 Απριλίου 2009

OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER στο Βερολίνο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει το πρόγραμμα λειτουργίας και εκδηλώσεων του Olympiacos Hospitality Center στο ξενοδοχείο Kempinski Adlon στο Βερολίνο. Τέσσερις θρυλικές μορφές θα είναι μαζί με τον Ολυμπιακό στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER θα είναι ανοικτό και θα λειτουργεί τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πέμπτη 30/4/2009 10:00 - 22:00
Παρασκευή 1/5/2009 10:00 - 22:00
Σάββατο 2/5/2009 10:00 - 23:00
Κυριακή 3/5/2009 10:00 - 22:00
Στο OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER θα λειτουργεί κατά την διάρκεια των παραπάνω ημερών η μπουτίκ του Ολυμπιακού με όλα τα Επίσημα Προϊόντα του Ολυμπιακού και της ΝΙΚΕ (φανέλες παικτών, t-shirts, κασκόλ, φόρμες, κλπ) καθώς και με τα συλλεκτικά προϊόντα του Final Four που κυκλοφόρησαν μετά το Πάσχα στις μπουτίκ του ΣΕΦ και έγιναν ανάρπαστα! Συλλεκτικά t-shirts, κασκόλ, καπέλα αλλά και pins σε περιορισμένες ποσότητες και ειδικά σχεδιασμένα μόνο για το Final Four του Βερολίνου!

Θα λειτουργούν επίσης ειδικά stands των Χορηγών του Ολυμπιακού (Citibank, VOLVO, WIND κ.α.) όπου θα μοιράζουν πολλά αναμνηστικά δώρα και συλλεκτικά προϊόντα σε όσους επισκεφθούν το χώρο ενώ θα διενεργούνται συχνά διαγωνισμοί με πολλούς τυχερούς.

Θα υπάρχουν ακόμα το Olympiacos Info Desk όπου θα παρέχονται πληροφορίες και οδηγίες για όλα τα θέματα του Final Four από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ θα λειτουργήσει και το Esser Travel Info Desk όπου θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικά πακέτα των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER θα μπορούν να βγουν φωτογραφία με τα ομοιώματα των αγαπημένων τους παικτών, καθώς και να συναντήσουν από κοντά πολλές δόξες του παρελθόντος του Ολυμπιακού, όπως τους Ντέιβιντ Ρίβερς, Έντι Τζόνσον, Αργύρη Καμπούρη και Αλέκο Σπανουδάκη οι οποίοι έχουν προσκληθεί επίσημα από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση από το site του Ολυμπιακού ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενώ μέχρι σήμερα έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Πέμπτη 30/4/2009
12:00 Official Opening Olympiacos Hospitality Center at Berlin
13:00 - 13:30 Κλήρωση 2 εισιτηρίων για όλους τους αγώνες προσφορά της CITIBANK
(με κάθε αγορά από τη μπουτίκ)
18:00 - 19:00 Discount Hour! - Για μία μόνο ώρα, έκπτωση 20% σε όλα τα Επίσημα
Προϊόντα της μπουτίκ!
Παρασκευή 1/5/2009
10:30 - 11:30 Discount Hour - Για μία μόνο ώρα, έκπτωση 20% σε όλα τα Επίσημα
Προϊόντα της μπουτίκ!
12:00 Εκδήλωση KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βράβευση παλαιμάχων παικτών

Να σημειωθεί επίσης, ότι η WIND, Επίσημος Υποστηρικτής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα προσφέρει σε κάθε έναν επισκέπτη του OLYMPIACOS HOPSITALITY CENTER ένα μοναδικό δώρο, μια αναμνηστική συλλεκτική φωτογραφία του σε ειδικό photo frame με την ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού!

Ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά « Το OLYMPIACOS HOSPITALITY CENTER στο KEMPINSKI ADLON στη Πύλη του Βρανδεμβούργου, στη καρδιά του Βερολίνου, θα αποτελέσει το κέντρο όλων των επίσημων εκδηλώσεων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και θα δοθεί έτσι η ευκαιρία σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού στο Βερολίνο να ζήσουν μοναδικές στιγμές με ακόμα περισσότερο ερυθρόλευκο χρώμα !»

Δεν υπάρχουν σχόλια: