Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Ερυθρόλευκες Ειδήσεις»
· Τη Δευτέρα 27 Απριλίου θα ξεκινήσει η σειρά των τελικών αγώνων Πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2008-2009 όπως αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΑΠ, παρουσία του προέδρου της Ένωσης κ. Νίκου Παπαδόπουλου, εκπροσώπων της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
1ος αγώνας: Δευτέρα 27/4, Γλυφάδα, 19.00 (Novasports 1)
2ος αγώνας: Πέμπτη 30/4, Ρέντη, 19.00 (Novasports 1)
3ος αγώνας: Δευτέρα 4/5, Γλυφάδα, 18.00 (Novasports 1)
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): Πέμπτη 7/5, Ρέντη, 19.00 (Novasports 1)
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Δευτέρα 11/5, Γλυφάδα, 19.00 (Novasports 1)

· Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι τελικοί για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Ηδη, ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στις νίκες του Πανιωνίου και χρειάζεται μία ακόμη σήμερα το βράδυ προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης. Σε περίπτωση που η ομάδα μας καταφέρει να είναι και φέτος φιναλίστ της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα κάνει δύο νίκες στο ζευγάρι, Παναθηναϊκός – Ηρακλής.

· Η πρώτη ήττα(11-6 από τη Μλάντοστ) της περιόδου για την ομάδα πόλο αποδείχτηκε οδυνηρή καθώς αποκλείστηκε από το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα. Ετσι, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας όλοι πλέον στην ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος της Α1, που απομένει ο επόμενος στόχος της περιόδου.

· Τον Κολοσσό Ρόδου υποδέχεται στο ΣΕΦ το Σάββατο στις 16:00 ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Α1.

· Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, μία εβδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Θρασύβουλο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η φιέστα για την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαϊου.

· Στα Όπτιμιστ έδειξε ότι η ιστιοπλοΐα του ταιριάζει γάντι. Στα Λέιζερ έγινε πρωταθλητής. Στα Φινν καταξιώθηκε σε όλο τον κόσμο. Και τώρα στα Σταρ ο Αιμίλιος Παπαθανασίου αποδεικνύει πόσο μεγάλος ιστιοπλόος είναι και ότι μπροστά του ο δρόμος είναι ολάνοικτος για μια νέα λαμπρή καριέρα. Ποιος αθλητής μέσα σε ένα μήνα και σε τρεις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις μετράει ισάριθμα μετάλλια; Και, μάλιστα, σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία; Μετά το χρυσό της Αθήνας και το αργυρό της Ισπανίας για το κύπελλο της πριγκίπισσας Σοφίας ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού με πλήρωμα τον Καρνούτσο κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο φημισμένο Γιουρολιμπ του Ιέρ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στους τρεις αυτούς αγώνες ο Αιμίλιος Παπαθανασίου αντιμετώπισε ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι ήδη αναγνώρισαν ότι απέκτησαν ένα ακόμα δύσκολο αντίπαλο.
Μετά από 16 ιστιοδρομίες συγκέντρωσε 42 βαθμούς έναντι 26 των Γάλλων Χ. Ρόχαρτ - Α. Π. Πονσό και 40 των Βρετανών Γ. Γκίμπσον - Ε. Γκρέιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: