Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Βαλβέρδε: Θέλω να μείνω

«Από τη στιγμή που είχα μια συνάντηση με τον πρόεδρο, έχουν περάσει 2 εβδομάδες. Την προηγούμενη βδομάδας δεν μπόρεσε να έρθει ο εκπρόσωπός μου και ο σύλλογος αποφάσισε να την καθυστερήσει άλλη μια εβδομάδα. Ση συνάντηση είχαμε πει και οι δύο την πρόθεση μας να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω και θα ήθελα να είχε λήξει το θέμα την προηγούμενη Δευτέρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Η νέα συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την επόμενη βδομάδα, αλλά για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Αν με θέλει ακόμη η ομάδα, εγώ δεν αλλάζω τη θέση μου, θέλω να μείνω. Και όταν όλοι συμφωνήσουμε θα το ανακοινώσουμε».

Για τον τελικό του Κυπέλλου, ο κ. Βαλβέρδε τόνισε ότι οι πιθανότητες να κατακτήσει η ομάδα το τρόπαιο είναι μοιρασμένες: «Βρισκόμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ένα τίτλο ακόμα, που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Έχουμε 50% πιθανότητες γιατί όλα εξαρτώνται από ένα παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι είμαστε φαβορί γιατί τα πάντα εξαρτώνται από ένα ματς. Αν μιλούσαμε για το πρωτάθλημα ίσως να ήμασταν εμείς φαβορί. Η ΑΕΚ έχει χάσει όσα παιχνίδια έχουμε χάσει και εμείς, 3 δηλαδή. Προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι το Σάββατο.

Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό και αυτό είναι η στάση που μπαίνει μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι από την αρχή το παιχνίδι θα είναι σκληρό και κλειστό. Σίγουρα πρέπει να έχουμε τη συναίσθηση ότι είμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να ελπίζουμε ή ότι έχουμε σίγουρο το αποτέλεσμα. Φυσικά θα πρέπει να μην κάνουμε λάθη. Αυτή που δεν θα κάνει θα είναι αυτή που θα κερδίσει το Κύπελλο».

Στη συνέχεια, ο κ. Βαλβέρδε ανέφερε ότι δεν συγκρίνεται το ματς του Σαββάτου με τα αντίστοιχα του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων: «Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε τον τίτλο. Αυτός που θα παίξει καλύτερα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει. Και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με εκείνο του πρωταθλήματος, γιατί τότε παίζαμε εκτός έδρας και με βαθμολογική απόσταση. Όμως και εκείνο το κερδίσαμε πολύ δύσκολα, γιατί τα είχαμε πάει άσχημα στις στημένες φάσεις. Είχαμε καλές στιγμές αλλά πρέπει να εμφανιστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα εκείνης της μέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: