Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Υπογράφει ο Νικοπολίδης, τέλος ο Μενδρινός

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά για τον επόμενο ένα χρόνο ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα περάσει σήμερα ή αύριο από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Αντίθετα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Κώστας Μενδρινός, αφού στη συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο δεν υπήρξε συμφωνία. Και ο παίκτης φέρεται να έχει προτάσεις από Αμβούργο και Λανς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σχόλιο Sports-blog
Θεωρώ μεγάλο λάθος την απομάκρυνση και του Κώστα Μενδρινού από την ομάδα. Αποδεκατίζεται η ομάδα από Έλληνες παίκτες αν δεν το έχετε καταλάβει. Ήδη το καλοκαίρι φεύγουν οι Πατσατζόγλου, Αντζας, Τζόρτζεβιτς (πλέον θεωρείται Έλληνας), και τώρα ο Μενδρινός. Δηλαδή 4 Έλληνες λιγότεροι από πέρυσι. Και δεν ήταν και πάρα πολλοί ούτε πέρυσι. Αν δεν το έχουν καταλάβει ότι τα πρωταθλήματα και την μεγάλη ομάδα την κάνουν πρώτα οι Έλληνες και παίκτες. Αυτοί μόνο πονάνε την ομάδα και αυτοί συνήθως μένουν αρκετά χρόνια σε αυτή. Οι ξένοι όσο παικταράδες και να είναι συνήθως είναι περαστικοί από την ομάδα. Δεν είναι και δυνατόν να μένουν πολλά χρόνια, στην εποχή που ζούμε.
Αφήστε που ο Μενδρινός είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ σαν γηγενής. Από του χρόνου δεν θα δηλώνεται κανένας. Άρα 3 παίκτες λιγότεροι στην λίστα της ΟΥΕΦΑ, αν δεν το καταλάβατε.
Όσο συνεχίζετε ο αφελληνισμός της ομάδας τόσο αυτή θα χάνει την καρδιά του πρωταθλητή. Να το θυμάστε. Αλλά όταν τοπ καταλάβετε θα είναι ήδη πολύ αργά. Ρωτήστε και τους βάζελους. Τα ίδια έκαναν και αυτοί μια δεκαετία πίσω και ακόμη να δουν χαρά στα σκέλια τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: