Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΟΣΦΠ: Media Day για τον τελικό κυπέλλου

Γκαλέτι: "Είναι ένα ένα παιχνίδι που δεν κρίνεται μόνο στις προσωπικότητες αλλά στην ομαδική δουλειά. Οι δύο νίκες μας στο πρωτάθλημα δεν έχουν μεγάλη σημασία γιατί είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε το νταμπλ. Το ότι έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα τόσο καιρό ίσως δεν είναι τόσο καλό για μας, όμως οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι".

Ντουντού: "Είναι ένα μεγάλο ματς. Τα ντέρμπι κρίνονται σε πολύ μικρά πράγματα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει ήδη δύο φορές την ΑΕΚ, αλλά τώρα μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά και να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι".

Νικοπολίδης: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοi στο παιχνίδι και δεν σκεφτόμαστε καθόλου τα θέματα ανανεώσεων ούτε και Βαλβέρδε. Είναι θέματα που θα λυθούν μετά τον τελικό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ σημαντικούς παίκτες όμως τα πάντα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε το Σάββατο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε τώρα"

Τοροσίδης: "Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για αυτό το παιχνίδι παρά ότι κατακτήσαμε νωρίς το πρωτάθλημα παραμείναμε συγκεντρωμένοι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Το ίδιο σοβαροί θα παρουσιαστούμε και στον τελικό. Η ΑΕΚ είναι υπολογίσιμος αντίπαλος όμως εμείς θέλουμε πολύ το Κύπελλο".

Α. Παπαδόπουλος: "Γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες ενός τελικού έχουμε τεράστιο κίνητρο και παίζει ρόλο για μας το ότι τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές αγωνίζονται για τελευταία φορά. Σταματάνε και αυτό είναι κακό όχι μόνο για μας αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οφείλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και για αυτούς".

Ντιόγκο: "Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σκοράρω αλλά θα προσπαθήσω. Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ είχα σκοράρει αλλά χάρηκα το ίδιο και το δεύτερο που πήραμε την νίκη με γκολ του Γκαλέτι. Διαθέτουμε σπουδαία ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Η αντίπαλος μας είναι πολύ καλή ομάδα όμως εμείς δεν επηρεαζόμαστε από το πρωτάθλημα που έχουμε κατακτήσει γιατί παραμένει ανοικτός ένας ακόμη στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: