Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Μετά τον τελικό το ραντεβού με Βαλβέρδε!!

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωστοποιεί, ότι το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε θα συζητηθεί σε συνάντηση, με τον μάνατζερ του Inaki Ibanez, που θα πραγματοποιηθεί, την εβδομάδα που θα ακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Έπειτα από αυτή την ανακοίνωση, οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το αποτέλεσμα του τελικού θα κρίνει και το μέλλον του Βαλβέρδε, οργιάζουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» πάρουν το Κύπελλο, ο Βάσκος θα μείνει στην ομάδα, ενώ αν χάσουν θα αποχωρήσει.

Σχόλιο Sports-blog
Βάζετε τα προσωπικά σας συμφέροντα πάνω από την ομάδα.
Κύριοι μας τα πρήξατε. Μας κουράσατε και μας σπάσατε τα νεύρα, με την υπόθεση Βαλβέρδε. Εδώ και 4 μήνες τραβάει αυτή η ιστορία. Σήμερα θα γίνει η συνάντηση, αύριο θα γίνει η συνάντηση, παπάρια μάντολες η συνάντηση. Από τον Δεκέμβριο αναμένεται να γίνει και ακόμη γίνεται. Λέγανε για αυτή την εβδομάδα τελικά όλο αναβολές και αναβολές. Και πάμε για μετά τον τελικό κυπέλλου.
Θα βγει επιτέλους ένας να μας πει τι συμβαίνει? Παπάρια θα βγει. Όσο βγήκε όλα αυτά τα χρόνια άλλο τόσο θα βγει και τώρα. Ποιο είναι το πρόβλημα κύριοι? Τελικά έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Η ο Ισπανός θέλει παραπάνω ή ο Κόκκαλης του δίνει λιγότερα σε μισθό και περισσότερα σε μπόνους (τα οποία και είναι αμφίβολα πάντα). Πάντως υπάρχει θέμα διαπραγμάτευσης. Εξάλλου το έχει πει ο ίδιος ο Βαλβέρδε στο ματς με την Λάρισα. Είπε καθαρά: «Διαπραγματευόμαστε».
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Ούτε το μπάτζετ νομίζω είναι το πρόβλημα, ούτε οι επιλογές σε έμψυχο δυναμικό, ούτε τίποτε άλλο.
Μόνο τα χρήματα είναι.
Και θα φτάσουμε στις 5 Μαΐου και τότε θα αρχίσουμε να συζητάμε με τον προπονητή. Μόνο που σε περίπτωση που δεν τα βρούμε στις διαπραγματεύσεις, τότε θα πρέπει μέσα σε ένα 10ήμερο το λιγότερο να έχεις βρει τον αντικαταστάτη, ο οποίος θα πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να έχει μελετήσει την ομάδα και να δει ποιοι παίκτες θα μείνουν ή θα φύγουν και ποιοι παίκτες πρέπει να αποκτηθούν. Και φυσικά θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές μέχρι τα τέλη Ιουνίου διότι η ομάδα τότε θα πρέπει να αρχίσει προετοιμασία για να παίξει στα προκριματικά στα τέλη Ιουλίου.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?
Όλοι οι υπόλοιποι το έχουν καταλάβει εκτός από εσάς που διοικείτε την ομάδα. Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Και το καλοκαίρι κύριοι θα μας φύγουν αρκετοί παίκτες που πρέπει να αντικατασταθούν. Τουλάχιστον 6 με 8 πρέπει να αποκτηθούν. Και αν κρίνω από τα προηγούμενα χρόνια τότε μάλλον οι μεταγραφές θα γίνουν τέλος Αυγούστου πάλι.
Μόνο που η πιθανότητα για δεύτερο αποκλεισμό από το Champions League σε δύο συνεχόμενα χρόνια, θα σημαίνει οριστικά και αμετάκλητα το τέλος της αυτοκρατορίας και την αρχή νέων πέτρινων χρόνων για τον σύλλογο.
Γιατί φυσικά ούτε καλοί παίκτες θα έρχονται όσο και αν τους πληρώσεις και ακόμη και οι υπάρχοντες θα ψάχνουν αφορμή για να την κάνουν για κανένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπου θα μπορούν έχουν μεγαλύτερη προβολή.
Θα σημαίνει επίσης περίοδο μεγάλης γκρίνιας και πιθανώς σοβαρών αναταραχών στην εξέδρα, η οποία δεν είναι και η πιο εύκολη στον κόσμο. Το ότι δεν γίνονται επεισόδια τόσα χρόνια οφείλεται καθαρά στο ότι η ομάδα παίρνει τίτλους και συμμετέχει στο Champions League.
Όταν πάψουν αυτά τότε θέλω να δω τι θα γίνει. Και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.
Αμφιβάλλει κανείς γι’αυτά?

Δεν υπάρχουν σχόλια: