Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Τελειώστε την σεζόν όπως πρέπει

Σήμερα πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ολυμπιακός ήδη πρωταθλητής εδώ και πολλές εβδομάδες θα φιλοξενηθεί στην Φυλή από τον Θρασύβουλο. Και έχει χρέος να κάνει μια καλή εμφάνιση η οποία θα πρέπει να είναι μήνυμα για τον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου. Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι η ομάδα του Ολυμπιακού "βρίσκεται" σε διακοπές διαρκείας. Το έχουν ρίξει στο χαβαλέ και μάλλον τους ενδιαφέρει που θα πάνε για διακοπές παρά το ποδόσφαιρο. Ομως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει σήμερα να κάνει η ομάδα μια εξαιρετική εμφάνιση, να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορεί και να μας δείξει ότι είναι ακόμη πεινασμένη για να πάρει και το κύπελλο την άλλη Κυριακή.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν δεν κατακτηθεί και το κύπελλο, τότε η χρονιά είναι αποτυχημένη. Διότι έχουν υπάρξει ήδη 2 αποκλεισμοί από την Ευρώπη από ομαδούλες της σειράς (Ανόρθωση και Σεντ Ετιεν). Το ότι πήραμε το πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι το ιδιαίτερο, γιατί είχαμε αντιπάλους ανύπαρκτες ομάδες. Σκεφτείτε ότι τους έχει κάνει πλάκα φέτος ακόμη και ο ΠΑΟΚ. Η εξιλέωση θα έρθει μόνο με το νταμπλ. Με τίποτα λιγότερο.
Και φυσικά με την πρόκριση στους επόμενους ομίλους του Champions League το καλοκαίρι.

Καλό θα είναι να βοηθήσει όλη η ομάδα και τον Γκαλέτι να βγει πρώτος σκόρερ. Κρίμα είναι με τέτοια χρονιά που έκανε να μην τα καταφέρει.
Οπότε η επιλογή που έχει η ομάδα είναι μία. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.
Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει......

Δεν υπάρχουν σχόλια: