Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Μπράβο ο Σερ Τάκης!

Συγχαρητήρια «Σερ» Τάκη. Πόσους από τους παίκτες του Ολυμπιακού θα πάρεις φέτος? Και τον Πατσατζόγλου και τον Μενδρινό? Μπράβο. Καλοφάγωτους. Ωραίος είσαι όμως φίλε μου. Και μετά σου λεει Ολυμπιακάρες και παπάρια μάντολες. Ας βγάλουμε όλοι τα οπαδικά γυαλιά μας και ας δούμε κατάματα την αλήθεια. Τα πάντα είναι επαγγελματικά 100% και δεν υπάρχει ο παραμικρός συναισθηματισμός πια.
Μόνο που μάλλον σερ Τάκη έκλεισε μια για πάντα η πόρτα του Ρέντη για σένα. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες?

Αλλά και εσύ ρε Χρηστάκη Πατσατζόγλου, από τον θρύλο και τα σαλόνια στην Ομόνοια στην Κύπρο? Και είσαι μόνο 30 ετών. Μεγάλες φιλοδοξίες έχεις. Συγχαρητήρια. Για τα λεφτά τα κάνεις όλα και εσύ όμως Χρηστάκη όπως και οι περισσότεροι άλλωστε.
Δεν φταιει κανείς άλλος όμως. Μόνο εμείς φταιμε που επί 3 χρόνια που ήσουν τραυματίας και πληρωνόσουν κανονικά και με τον νόμο, (για να μην ξεχνάμε), όλοι σε είχαμε σύνθημα στα χείλη μας. Αντε στο καλό και να μας γράφεις.
Έτσι και αλλιώς δεν θα λείψεις σε κανέναν πλέον. Πέρασαν τα χρόνια και δυστυχώς ποτέ δεν επέστρεψες στην προ του τραυματισμού σου κατάσταση. Επέστρεψες πολύ μέτριος έως κακός. Οπότε μάλλον είναι καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα. Μήπως παίξει και κανένας καλύτερός σου επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: