Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Επαφές με Ιντερ για Μαντσίνι

Ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος την Παρασκευή που μας πέρασε (όταν είχε προαναγγελθεί από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ ότι «σκάει» μεταγραφική βόμβα) να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Ίντερ για την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του Αμαντίνο Μαντσίνι!
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Πρωταθλητής», που τονίζει, ωστόσο, ότι το θέμα «χάλασε» μετά την άρνηση του παίκτη να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, μιλώντας χθες με Ιταλό δημοσιογράφο του «Tuttosport», είπε ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τους «νερατζούρι» για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου άσου, αλλά αυτός αρνήθηκε «σε πρώτη φάση», όπως τονίζεται αφήνοντας κατά κάποιο τρόπο ανοιχτό παράθυρο, να έρθει στην Ελλάδα.
Όπως, αναφέρει ακόμη το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Ολυμπιακός από τη στιμγή που τα έχει βρει σε όλα με την Ίντερ αναμένεται να επαναπροσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα! Πάντως, από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό επί του θέματος, ενώ ο Μαντσίνι φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στο Καμπιονάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: