Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μουρίνιο: «Εάν με θέλει η Μάντσεστερ, θα πάω»

Επιστροφή στη γηραιά ήπειρο, μεταφορά από το Νότο στο Βορρά και αλλαγή από τα μπλε στα κόκκινα; Κανείς δε βάζει στοίχημα… ακόμα για το αν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιστρέψει στην Αγγλία, για να αναλάβει τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων». Όσο όμως το 2012 πλησιάζει, μαζί έρχεται και η ημέρα αποχώρησης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ με τις φήμες να οργιάζουν περί διαδοχής του από τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο τελευταίος, με σημερνές τους δηλώσεις στον αγγλικό τύπο, δεν έκρυψε την επιθυμία του να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Θα το σκεφτόμουν να αναλάβω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να σκεφτεί εάν θέλει εμένα για διάδοχο του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Εάν θέλουν, τότε φυσικά και θα πάω. Μου αρέσει η Αγγλία. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και κάνουν το παιχνίδι ένα όμορφο σκηνικό με υπέροχη ατμόσφαιρα», δήλωσε αρχικά ο Ζοσέ Μουρίνιο και συνέχισε, αναφερόμενος στην παλιά του σχέση με την Τσέλσι.

«Είχα πολλές συζητήσεις με την Τσέλσι και αποφάσισα να αποχωρήσω. Ηταν δύσκολο γιατί οι δύο πλευρές αγαπούσαν η μία την άλλη, αλλά αυτή η σχέση πήγε προς μία κατεύθυνση και ήταν καλύτερο για όλους. Οταν έφυγα, έγινα ξανά πρωταθλητής, ενώ αυτοί όχι. Εγώ συνεχίζω να κερδίζω, ενώ αυτοί όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: