Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μένει ως έχει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ

Στον Πειραιά έχουν πάρει αποφάσεις, οι οποίες λένε πώς πλέον είναι πιθανό να μείνει η ομάδα με τους Παπαλουκά, Τεόντοσιτς, Σλούκα και Μιλόσεβιτς στη θέση του πλέι μέικερ. Αυτές οι αποφάσεις είναι του Γιαννάκη, που έχει ζητήσει συγκεκριμένου τύπου πλέι μέικερ (γρήγορο και με πολύ καλό σουτ από μακρινή απόσταση, τόσο με ντρίμπλα όσο και στατικό) και σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι ανάλογο, ο Ολυμπιακός θα παραμείνει ως έχει.
Με βάση το παιχνίδι που θέλει να σχεδιάσει φέτος για τον Ολυμπιακό (γρήγορος ρυθμός, καλό σουτ από την περιφέρεια από πολλές θέσεις - εδώ κολλάει και η παραμονή του Ζόραν Έρτσεγκ στην περιφέρεια, με αμυντική προσήλωση και συγκεκριμένους ρόλους μέσα στο γήπεδο για όλους τους παίκτες), ο Γιαννάκης συνέταξε μια λίστα παικτών για κάθε θέση και από εκεί και πέρα έχει τις εναλλακτικές του.

Σε αυτές, είναι η παραμονή του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και η αναβάθμιση του Κώστα Σλούκα, εφόσον φυσικά δεν προκύψει κάτι άλλο καλύτερο από την αμερικανική αγορά την οποία οι ερυθρόλευκοι "χτενίζουν" και τσεκάρουν παίκτες όπως ο Μάρκους Ουίλιαμς. Τσεκάρουν, αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσουν παίκτη απλώς για να γεμίσουν το ρόστερ. Αν δεν "κάνει" στο προπονητικό τιμ, δεν πρόκειται να αποκτηθεί.

Σχόλιο Sports-blog
Γνώμη μας είναι ότι αν δεν αποκτηθεί ένας παικταράς που να σκοράρει από παντού δεν υπάρχει μέλλον ούτε φέτος για την ομάδα μπάσκετ , δυστυχώς!! Και πάλι θα βλέπουμε την πλάτη του ΠΑΟ. Ειδικά με αυτόν τον προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: