Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ρεχάγκελ:Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός

Ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε το “παρών” στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπόχουμ στην Γερμανία, όπου αγωνίστηκαν με επιτυχία αρκετοί νεαροί Έλληνες παίκτες του Θρύλου.
"Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αυτός και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, θα μπορούσαν να παίξουν στην Εθνική ομάδα των ανδρών, αρκεί όμως να αγωνιστούν για ένα χρόνο ως βασικοί στις ομάδες τους".

"Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά όπως είναι ο Σοϊλέδης και ο Νικλητσιώτης. Αμφότεροι, χρειάζεται να πάρουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους για να μπορέσουν να φτάσουν μία μέρα στο σκαλοπάτι της Εθνικής ομάδας. Είναι καλό που τα νέα παιδιά παίρνουν πολλές ευκαιρίες στα φιλικά, δυστυχώς όμως, όπως γνωρίζουμε όλοι μας όταν αρχίσουν τα δύσκολα ματς, τότε θα κάθονται συνέχεια στον πάγκο και την θέση τους θα παίρνουν οι έμπειροι και οι πιο μεγάλοι".

"Μου άρεσε πολύ ο Ολυμπιακός, γιατί είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με καλές κινήσεις στο χώρο. Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι η ομάδα είναι πολύ πιο γρήγορα έτοιμη απ’ ότι θα περίμεναν οι περισσότεροι. Μεγάλο μέρος ευθύνης, έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής, φαίνεται πως είναι και σπουδαίος προπονητής. Όσο ήταν ποδοσφαιριστής, προσπάθησα να τον πάρω στην Καϊσερσλάουτεν, δυστυχώς όμως αυτός επέλεξε την Αγγλία".

"Πρέπει να μιλήσω με τον Κετσπάγια, όσον αφορά το θέμα με τους διεθνείς. Πάντως, φαίνεται πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ επίσης πως θα κάνει πολύ καλό το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αρχίζει στις 22 Αυγούστου, καθώς οι παίχτες θα έχουν παιχνίδια στα πόδια τους πριν από την αναμέτρηση με την Ελβετία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: