Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Επειγόντως σέντερ φορ και αριστερό χαφ

Παρακολουθώντας την προετοιμασία αλλά και τα φιλικά ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα, ένα συμπέρασμα μπορεί να βγεί μόνο.
Οτι η ομάδα χρειάζεται επειγόντως έναν επιθετικό περιοχής “φονιά” και ένα αριστερό χαφ μεγάλης αξίας. Καλός ο Μήτρογλου στα φιλικά αλλά δεν ξέρω πως θα τα πάει στα επίσημα ματς. Στα οποία δεν τα έχει πάει πολύ καλά όσα χρόνια είναι στην ομάδα. Ενώ θα λείψει και ο Ντάρμπυσιρ για 1,5 μήνα λόγω κοιλιακών. Οπότε μένουμε με τον Ντιόγο , ο οποίος παρεπιμπτόνως ανρέιται να παίξει σαν κλασικό φορ και βολοδέρνει έξω από την περιοχή λές και είναι κεντρικό χαφ. Πολύ καλός και ελπιδοφόρος ο Σοϊλέδης,(προσωπικά μου αρέσει πολύ), αλλά δεν πρέπει να καεί το παιδί , όπως κάηκε ο Νίνης στον ΠΑΟ πρόπερσι. Οσο για τον Ζαϊρί, γνώμη μου είναι ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάος του Ολυμπιακού. Για αλλαγή 20 λεπτών μπορεί να είναι χρήσιμος. Για βασικός ούτε να το συζητάμε. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Οποιος δεν το βλέπει έχει μάλλον πρόβλημα. Από τον μεγάλο Τζόλε ή έστω τον Λέτο να πάμε στον Ζαϊρί νομίζω είναι κατάντια. Και δεν πρόκειται να βγεί η χρονιά έτσι.
Και ας αφήσει ο Κετσπάγια τις παπαριές ότι είμαστε πλήρης και δεν θέλει άλλους παίκτες, γιατί πρέπει να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Ανόρθωση. Εδώ είναι Ολυμπιακός. Και τον βλέπω να μην βγάζει ούτε τον Σεπτέμβριο, όπως το πάει το πράγμα. Ας αφήσει κατα μέρος και τις φωνές και τους τσαμπουκάδες γιατί μόνο καλό δεν κάνουν αυτά θα πρέπει να ξέρει.
Πλησιάζει επικύνδυνα ο πρώτος αγώνας των προκριματικών και δεν βλέπω ούτε τον Γκαλέτι να έχει παίξει ένα ματς, ούτε τον Στολτίδη, ούτε τον Μέλμπεργκ να συνενοείτε με τον Αβραάμ στην άμυνα. Και αυτά δεν είναι καλά σημάδια.
Επιτέλους πάρτε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα γιατί η ολιγωρία σας φέτος δεν έχει όρια.
Να ξέρετε ότι δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία δεν θα συγχωρηθεί από κανένα και θα είναι η οικονομική καταστροφή του συλλόγου. Και πιθανόν η επιστροφή στα πέτρινα χρόνια. Ηδη τα μυν.ηματα δεν είναι καλά. Οταν έχουμε μπάτζετ ίδιο σχεδόν με αυτό του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ τότε νομίζω ότι δεν μποροπυμε να είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και αισιόδοξοι.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: