Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Μπαίνει στην ΠΑΕ ο Μαρινάκης

Κατ΄αρχή συμφωνία έχει προκύψει ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και του Ευ. Μαρινάκη για την είσοδο του δεύτερου στον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι νέα δεδομένα διαμορφώνονται σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Ολυμπιακού, μετά την απόφαση του Σ. Κόκκαλη να συναντηθεί εκ νέου με τον εφοπλιστή Ευ. Μαρινάκη για να συζητήσουν σχετικά με τη συμμετοχή του δεύτερου στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.
Ο κ. Μαρινάκης φέρεται να εξέφρασε στον Κόκκαλη τη διάθεση να μπει στον σύλλογο καταβάλλοντας αρχικά ένα ποσό από 10 έως 20 εκ. ευρώ και σταδιακά να βάλει περισσότερα για να αυξήσει το ποσοστό του σε μετοχές. Αν ο κ. Μαρινάκης μπει στην ΠΑΕ με 20 εκ. τότε θα πάρει στα χέρια του το 17% περίπου των μετοχών, την ώρα που η αύξηση που έχει προαναγγείλει ο Κόκκαλης προ ημερών είναι για το 36% έναντι 42 εκ. ευρώ. Πάντως, δεν έγινε εκτενής κουβέντα για ποσά χθες και όλα αυτά προκύπτουν από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.
Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης ενδέχεται να παρουσιαστεί και πιο διαλλακτικός όσον αφορά την «Καραϊσκάκη Α.Ε», δηλαδή το γήπεδο του Ολυμπιακού. Θέμα που ούτε συζητούσε στην προ μηνός συνάντηση με τον εφοπλιστή. Βέβαια, σε αυτό το ενδεχόμενο το ποσοστό που θα αποκτήσει ο κ. Μαρινάκης θα έχει διαφορετική αξία και τιμή. Φυσικά, όλα αυτά είναι εικασίες και οι επόμενες μέρες θα δείξουν τι και πώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: