Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Βγάλτε γλώσσα τώρα που μπορείτε γιατί τον Μάϊο….

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του πολυμετωπικού έκανε κάποιες γραφικές δηλώσεις. Και για άλλη μια φορά «βγάζει γλώσσα» , απειλώντας μας ότι θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος. Έχω βαρεθεί να ακούω τις συγκεκριμένες δηλώσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Άλλοι έλεγαν ότι θα κλειδώσουν το πρωτάθλημα στην Παιανία κάποτε, αν θυμάστε, και από τότε παραμένει κλειδωμένο στον Πειραιά. Έτσι δεν είναι? Αφήστε τα μεγάλα λόγια και φτιάξτε ομάδα πρώτα και μετά ελάτε να μας πάρετε το πρωτάθλημα κύριοι. Γιατί δεν το βλέπω και φέτος. Τα ίδια δεν λέγατε και πέρυσι? Και τελικά βγήκατε τρίτοι και καταϊδρωμένοι. Αιώνιοι δευτερότριτοι.
Όσο για την δήλωση του προέδρου του ΠΑΟ, ότι αφήσανε κάποιους παίκτες να πάρουμε και εμείς, εδώ γελάμε!! Κλαίμε από τα γέλια για την ακρίβεια.
Πήρανε έναν παίκτη σαν αυτούς που ο Θρύλος φέρνει ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην ομάδα του και νομίζουν ότι κάτι έκαναν. Άσε μας ρε Πατέρα. Έχουμε δει παικταράδες και παικταράδες τόσα χρόνια στον Θρύλο που δεν θα τους δεις στην ομάδα σου ούτε σε 20 χρόνια.
Βγάλτε γλώσσα τώρα που μπορείτε και είναι δωρεάν λοιπόν, γιατί τον Μάϊο που σηκώνουν τις κούπες, πάλι θα ψάχνετε να βρείτε τι φταίει.
Και σίγουρα δεν θα φταίει ούτε ο Γκαγκάτσης ούτε ο Ψυχομάνης, ούτε ο Ολυμπιακός. Μόνο τα χάλια σας θα φταίνε. Όπως πάντα. Αιώνιοι Loosers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: