Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Nτουντού: Πάμε για πόλεμο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο τελευταίο φιλικό με την Γκρόνιγκεν: "Περιμέναμε περισσότερα από το παιχνίδι με την Γκρόνινγκεν . Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ακούμε τις εντολές του προπονητή. Παλέψαμε όλο το ενενηντάλεπτο και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να το διατηρήσουμε και στην συνέχεια όταν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς."

Για το επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Σλόβαν: "Με την Σλόβαν θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και βεβαίως βλέπουμε μόνο την πρόκριση. Τι υπόσχεση δίνω στον κόσμο μας για αυτό το ματς; Μπορώ να υποσχεθώ ότι όλοι οι παίκτες θα παλέψουμε σαν να ήταν πόλεμος. Ελπίζω φέτος να τα πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ."

Για τον νέο του ρόλο στην ομάδα: "Νιώθω ωραία στον νεό μου ρόλο και νιώθω πιο σημαντικός για την ομάδα μου. Δεν με απασχολεί τι ακριβώς θα κάνω στο γήπεδο, αρκεί να βοηθάω πάντα την ομάδα μου με το να σκοράρω, παίζοντας άμυνα, παίζοντας επίθεση. Το σημαντικό είναι να νικάμε ανεξάρτητα με το τι θα κάνω εγώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: